STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σε τροχιά τετράδας ο Προμηθέας, δεν άντεξαν τα Τρίκαλα

Ο Προμηθέας πάτησε… γκάζι στην τελευταία περίοδο και επιβλήθηκε με 88-71 των Τρικάλων. Οι Πατρινοί συνεχίζουν να ελπίζουν για την 4η θέση ενώ τα Τρίκαλα βλέπουν την Α2 όλο και πιο κοντά
Σε τροχιά τετράδας ο Προμηθέας, δεν άντεξαν τα Τρίκαλα

Για μία ακόμα αγωνιστική τα Τρίκαλα «φλέρταραν» με τη νίκη, προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση, αλλά και πάλι έφυγαν με το κίτρινο φύλλο αγώνα. Ο Προμηθέας ανέβασε στροφές στην τελευταία περίοδο και πήρε τη νίκη με 88-71 για τη 19η αγωνιστική και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά τετράδας.

Για τρία δεκάλεπτα το παιχνίδι στο «Δ. Τόφαλος» ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Ωστόσο στο φινάλε έμειναν από δυνάμεις με αποτέλεσμα να σημειώσουν μόλις τρεις πόντους στο τελευταίο εξάλεπτο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο 34’ οι Θεσσαλοί προσπέρασαν στο σκορ με 68-67, όμως μέχρι το τέλος ο Προμηθέας έτρεξε επιμέρους σκορ 21-3 και πήρε τη νίκη.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού παραμένει στην τελευταία θέση και βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει. Από την άλλη ο Προμηθέας σκαρφάλωσε (προσωρινά) τέταρτος και μοιάζει να κλειδώνει  την εξάδα.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 45-44, 61-60, 88-71

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Τουντζιαράκης 2 (4 ριμπάουντ), Γερομιχαλός, Δημάκος 3, Σαλούστρος 29 (3  τρ., 12 ριμπ.), Χολ 9, Λίποβι 16 (2), Σκούφης 2, Γκίκας 15 (1), Καραΐσκος 2, Γκάτζιος, Έλις 10, Μαντζούκας.

ΤΡΙΚΑΛΑ BC (Τακιανός): Ρίτσαρντσον 8, Λούντζης 19 (5), Τάλτον 5, Μόρις 21 (2), Φιλντς 1, Τέιμς 13 (1), Γιανναράς, Καραγιώργος, Καλογιαννίδης, Σκουλούδης 4.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε τροχιά τετράδας ο Προμηθέας, δεν άντεξαν τα Τρίκαλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.