STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Διαμαρτυρόμενος ο Σκουρτόπουλος, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου

Αναγνώρισε μεν, παραπονέθηκε δε. Το τέλος του αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ βρήκε τον Θανάση Σκουρτόπουλο δυσαρεστημένο. «Η ΑΕΚ έχει διαφορά ποιότητας και βαθύτερο ρόστερ. Είχαμε και τον Μπαρτ τραυματία, αγωνίστηκε έχοντας κάνει δύο ενέσεις. Αυτό είναι προς τιμήν του. Προσπάθησε όσο μπορούσε. Φάνηκε το πρόβλημα στους ψηλούς μας. Ειδικά με ομάδες που έχουν...
Διαμαρτυρόμενος ο Σκουρτόπουλος, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου

Αναγνώρισε μεν, παραπονέθηκε δε. Το τέλος του αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ βρήκε τον Θανάση Σκουρτόπουλο δυσαρεστημένο.

«Η ΑΕΚ έχει διαφορά ποιότητας και βαθύτερο ρόστερ. Είχαμε και τον Μπαρτ τραυματία, αγωνίστηκε έχοντας κάνει δύο ενέσεις. Αυτό είναι προς τιμήν του. Προσπάθησε όσο μπορούσε. Φάνηκε το πρόβλημα στους ψηλούς μας. Ειδικά με ομάδες που έχουν τέτοιο μέγεθος», ήταν τα λόγια του προπονητή του Φάρου.

Ο οποίος συνέχισε την ανάλυση των σκέψεών του: «Από την άλλη, προβληματιζόμαστε με την όλη κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτά. Μετά το… ρεσιτάλ της Αμαλιάδας, όπου σε 2′ είχαμε 7 φάουλ και μια τεχνική ποινή, απέναντι στην ΑΕΚ  και στο γήπεδό μας οι βολές είναι 35-17 υπέρ της ΑΕΚ».

Και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πρόσθεσε: « Είδατε το παιχνίδι, αν μπορείτε να μου πείτε από πού βγαίνει αυτή η διαφορά, να την καταλάβω και εγώ. Αυτά που έχουν δει φέτος τα μάτια μας δεν ξέρω από πού προέρχονται. Ας τα σκεφτούν αυτοί που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής που δίνει ο θεσσαλικός σύλλογος: «Είναι δύσκολο είναι για όλους. Θέλουμε να κάνουμε άλλη μια νίκη. Έχουμε το αβαντάζ, καθώς οι άλλοι μας κυνηγούν. Θα συνεχίσουμε μέσα στο γήπεδο να παλεύουμε καθαρά, χωρίς καμία ματωμένη μύτη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζω το ίδιο να γίνει παντού».

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στην κάμερα της ΕΡΤ, αφού ο Σκουρτόπουλος δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαμαρτυρόμενος ο Σκουρτόπουλος, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.