STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σώθηκε μέσω Αμαλιάδας ο Πανιώνιος!

Οι πιθανότητες ήταν εναντίον του. Και λιγόστεψαν ακόμα περισσότερα μετά από την ήττα με 90-78 από το Ρέθυμνο. Όμως ο Πανιώνιος, πήρε το… δώρο από την Αμαλιάδα και με την ήττα του Κόροιβου εξασφάλισε την παραμονή του στην Basket League! Με τον Ντέγιαν Κράβιτς στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Ρέθυμνο, να σημειώνει οκτώ γρήγορους...
Σώθηκε μέσω Αμαλιάδας ο Πανιώνιος!

Οι πιθανότητες ήταν εναντίον του. Και λιγόστεψαν ακόμα περισσότερα μετά από την ήττα με 90-78 από το Ρέθυμνο. Όμως ο Πανιώνιος, πήρε το… δώρο από την Αμαλιάδα και με την ήττα του Κόροιβου εξασφάλισε την παραμονή του στην Basket League!

Με τον Ντέγιαν Κράβιτς στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Ρέθυμνο, να σημειώνει οκτώ γρήγορους πόντους, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 13-10 στο 7′ ενώ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με +6 (14-20).

Οι γηπεδούχοι άρχισαν τη δεύτερη περίοδο με ένα σερί 8-0 που τους έδωσε και πάλι το προβάδισμα με 22-20. Με τους Μούντι και Ντεσίλντς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 32-29 στο 17′ όμως οι «κυανέρυθροι» με ένα σερί 6-0 προηγήθηκαν με 35-32 ενάμισι λεπτό πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Ωστόσο ο Μουντ με έξι δικούς του πόντους έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών πόντων (38-35).

Με την επιστροφή των δύο ομάδων το Ρέθυμνο παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένο ειδικά στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως σημείωσε στην τρίτη περίοδο 31 πόντους, και μετά από το πρώτο τρίλεπτο όταν άνοιξε και πάλι τη διαφορά, την παγίωσε σε διψήφια επίπεδα. Το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, βρήκε τους γηπεδούχους στο +17 (69-52), ενώ στο 32′ αυτή έφτασε και στο +19 (74-55) με καλάθι του Γκούντγουιν. Στο 35′ ο Σαρικοπουλος μείωσε σε 79-66, όμως ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 90-78.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 38-35, 69-52, 90-78

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σώθηκε μέσω Αμαλιάδας ο Πανιώνιος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.