×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Basket League: Κανένα θέμα για «ψαλίδι» της ΕΡΤ


    Sportime Team

Basket League: Κανένα θέμα για «ψαλίδι» της ΕΡΤ


Κανένα θέμα δεν προκύπτει για «ψαλίδι» της ΕΡΤ στην Basket League, μετά τη συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ στη Θεσσαλονίκη και στην οποία ξεκαθαρίστηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούσαν το πρωτάθλημα της Basket League για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Δικός του και ο Αντουέιν Ουίγκινς! (pic)

Παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Basket League η Δημόσια Τηλεόραση σκεφτόταν γερό «ψαλίδι» στη σύμβαση για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς όπως έγινε γνωστό θα ισχύσουν κανονικά οι όροι που είχαν συμφωνηθεί.

Μάλιστα, υπήρξε ακόμα ένα χαρούμενο νέο για τη νέα Basket League αφού ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται κοντά σε deal με κεντρικό χορηγό!

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος κατέθεσε ένα υπόμνημα με προτάσεις για μία σειρά από νομοθετικές αλλαγές που προτείνει η λίγκα και μεταξύ άλλων αφορούν τη φορολογία, τις εμπορικές χρήσεις των ΚΑΕ αλλά και τη σχέση με την αστυνομία που λαμβάνει το 10% των εισπράξεων από τα γήπεδα.


Τελευταία Νέα