×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Basket League: Νέα κλήρωση στις 13:00 της Παρασκευής (2/10)


Στις 13:00 της Παρασκευής (2/10) θα γίνει η νέα κλήρωση για την Basket League της περιόδου 2020-2021. Κάτι που ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που θα έμεναν 12 ομάδες.

Η επίσημη αποχώρηση του Πανιωνίου από την Basket League, έφερε νέα δεδομένα στην Λίγκα. Πάντως στον ΕΣΑΚΕ ήταν πανέτοιμοι και ήδη θα προχωρήσουν σε νέα κλήρωση. Όπως σας ενημέρωσε το Sportime νωρίτερα, είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της κλήρωσης να αποφασίσουν και μετάθεση της πρεμιέρας στις 17/10 αντί για τις 10/10. Κατά μια εβδομάδα δηλαδή.

Επίσης όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα κι έγκυρα, θα υπάρξει υποβιβασμός παρότι έμειναν 12 οι ομάδες. Μια ομάδα θα πέσει στην Α2 Κατηγορία και πλέον αναμένεται η έγκριση της Ομοσπονδίας ώστε ν’ ανέβουν τρεις. Και το πρωτάθλημα, από την περίοδο 2021-2022 να γίνει με 14 ομάδες.

Εξάλλου, δεν πέρασε τουλάχιστον για φέτος (δεν αποκλείεται να γίνει του χρόνου) η πρόταση για μίνι πρωτάθλημα στην Post Season με PlayOffs (από τις θέσεις 1-6) και PlayOut (από τις θέσεις 7-12). Υπήρξαν αντιδράσεις από ομάδες ότι θα ήταν πολλοί οι αγώνες (22+10 σύνολο 32) και φυσικά τα έξοδα θα μεγάλωναν.

Έτσι πάμε στο… παραδοσιακό της πρώτης οχτάδας στα PlayOffs, του 12ου να υποβιβάζεται στην Α2 και οι ομάδες από το 9 ως το 11 να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές.

Τέλος σύντομα αναμένεται να κλείσει και το ζήτημα με την ΕΡΤ. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει θα υπάρξει συμφωνία για 2+1 χρόνια. Το θετικό είναι ότι μαζί με τα φετινά χρήματα, λόγω της ζημιάς που υπέστησαν από την πανδημία, οι ομάδες θα πάρουν και 50% προκαταβολή του δεύτερου έτους.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα