×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Basket League: Ο Πανιώνιος πάει να την… τινάξει στον αέρα!


Νίκος Μπουρλάκης

Basket League: Ο Πανιώνιος πάει να την… τινάξει στον αέρα!


Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της Πέμπτης (1/10) είναι καθοριστικό για την Basket League. Και δεν είναι μυστικό ότι όλοι θα βρίσκονται με την προσοχή στραμμένη στην ΕΕΑ και στο τι θα γίνει με τον Πανιώνιο.

Δεν είναι υπερβολή ότι η Basket League κινδυνεύει να… τιναχτεί στον αέρα λόγω του Πανιωνίου και των τελευταίων εξελίξεων. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο νυν ιδιοκτήτης, με επιστολή του στον ΕΣΑΚΕ υπογράμμισε ότι θα περιμένει την απόφαση της Ε.Ε.Α. Και ότι δε μπορεί από μόνος του, χωρίς Γ.Σ. των μετόχων, να πάρει απόφαση αποχώρησης της ομάδας από το επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Τυπικά έχει δίκιο. Στη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. που είναι επίσης προγραμματισμένη για την Πέμπτη (1/10) θα κριθεί το μέλλον του Πανιωνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς Ερασιτέχνη, γίνεται μια προσπάθεια, έστω και την τελευταία στιγμή, μήπως βρεθούν οι 60 χιλιάδες για την εγγυητική.

Πρώτο ερώτημα: Αν όντως βρεθούν τα χρήματα για την εγγυητική, είναι αρκετό για να ελπίζει ο Πανιώνιος; Κι έτσι καταλήγουμε σ’ ένα δεύτερο ερώτημα: Στην περίπτωση αυτή, τι θα συμβεί αν οι Νεοσμυρνιώτες ζητήσουν αναβολή από την ΕΕΑ; Και την πάρουν;

Ο ΕΣΑΚΕ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε περίπτωση αποχώρησης του Πανιωνίου, είναι έτοιμος για νέα κλήρωση. Από την Παρασκευή (2/10) κιόλας, προκειμένου να κάνουν και οι ομάδες τον προγραμματισμό τους.

Σε περίπτωση που πάει αναβολή η υπόθεση του Πανιωνίου από την Ε.Ε.Α. τότε δεν αποκλείεται (είναι το πιθανότερο μάλιστα) να οδηγηθούμε σε αναβολή του πρωταθλήματος. Κι αυτό θα δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ανακατωσούρα!!!

Άλλωστε, στο καθοριστικό Δ.Σ της Πέμπτης (1/10) εκτός από τη συζήτηση για νέο σύστημα με PlayOffs και PlayOut (που αποκάλυψε πρώτο το Sportime) θα υπάρχει και σοβαρότερο ζήτημα: Του πως θα μοιραστούν τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ.

Με Πανιώνιο μέσα ή χωρίς;

Κι αν υπάρξει αναβολή (κάτι που κανείς δε θέλει) τι θα συμβεί;

Μιλάμε για ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου που μπορεί να δημιουργηθεί και να ταράξει το πρωτάθλημα αλλά και τις ομάδες.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα