Διαμαρτύρεται αλλά εγκρίνει ο Βλάντο!


Sportime Team

Διαμαρτύρεται αλλά εγκρίνει ο Βλάντο!


Την Κυριακή (9/9) οι Ακαδημίες του Πανιωνίου ανακοίνωσαν ότι στις φανέλες των παικτών τους θα αναγράφεται το όνομα του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς προκειμένου οι νεαροί να μάθουν την ιστορία του συλλόγου.

Ο γιός του αείμνηστου Μπόμπαν, Βλάντο, έστειλε επιστολή προς τις Ακαδημίες του Πανιωνίου διαμαρτυρόμενος για το ότι έγινε χωρίς την ενημέρωση και την έγκρισή του αλλά κατέληξε ότι δίνει την συγκατάθεσή του χωρίς φυσικά να αποβλέπει σε κάποιο οικονομικό όφελος.

Η επιστολή του Βλάντο Γιάνκοβιτς προς τον Πανιώνιο αναφέρει τα ακόλουθα:
Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διάβασα στον τύπο ότι στην τρέχουσα περίοδο 2018 -2019 το όνομα BOBAN, αναφερόμενοι στο όνομα του αείμνηστου πατέρα μου BOBAN JANKOVIC, θα υπάρχει στη φανέλα κάθε παιδιού της ακαδημίας Μπάσκετ του Σωματείου σας.

Για την ανωτέρω ενέργεια σας διαμαρτύρομαι μεν και σας καταθέτω τα εξής:

1) Θα επιθυμούσα, ως έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα, οποτεδήποτε στο μέλλον επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα του αείμνηστου BOBAN JANKOVIC πρέπει να λαμβάνετε την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μου.

2) Στην παρούσα ανωτέρω περίπτωση και για να μη δημιουργήσω κάποιο θέμα στην ομάδα που αγωνίστηκε ο αείμνηστος πατέρας μου αλλά και στην ομάδα που εγώ ο ίδιος ανδρώθηκα μπασκετικά, σας δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεση μου για την ενέργεια σας αυτή. Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κόσμος του Πανιωνίου ότι αυτή η συγκατάθεση δίνεται μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου και δεν προσπορίζει κανένα οικονομικό όφελος σε μένα ή στην οικογένεια μου.

Περιμένω τις άμεσες ενέργειές σας

Με τιμή,
Βλάντο Γιάνκοβιτς


Sportime Extras