×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έφτιαξε Υγειονομική επιτροπή ο ΕΣΑΚΕ


    Μαντώ Καψάλη

Έφτιαξε Υγειονομική επιτροπή ο ΕΣΑΚΕ


Προσαρμοσμένος στο πνεύμα της εποχής του κορονοϊού, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη δημιουργία Υγειονομικής Επιτροπής, η οποία θα συναντηθεί την Πέμπτη (9/7, 17:00), για να καταρτίσει πρωτόκολλο για τον Covid-19, ενόψει της σεζόν 2020-21.

O ΕΣΑΚΕ έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο πνεύμα της δύσκολης εποχής του κορονοϊού και κάνει ό,τι μπορεί στην μάχη που δίνουν όλοι απέναντι στον φονικό ιό. Η Λίγκα ανακοίνωσε έτσι τη δημιουργία Υγειονομικής Επιτροπής, η οποία θα συναντηθεί την Πέμπτη (9/7, 17:00), για να καταρτίσει το πρωτόκολλο για τον Covid-19, ενόψει της σεζόν 2020-21.

Ο ΕΣΑΚΕ ήθελε να βάλει στην φαρέτρα του ένα όπλο στην μάχη για την εξάπλωση του Covid-19. Και να συμβάλει κι αυτός στην λήψη των δικών του μέτρων για το νέο πρωτάθλημα. Έτσι αποφασίστηκε η δημιουργία Υγειονομικής Επιτροπής της Λίγκας η οποία μάλιστα, πιάνει αμέσως δουλειά από την Πέμπτη (9/7).

Η επιτροπή θα έχει επικεφαλής ιατρούς τους κ.κ. Οδυσσέα Παξινό, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο. Οι επικεφαλής ιατροί θα συντονίσουν την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 17.00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την συμμετοχή των ιατρών των ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει την δημιουργία Υγειονομικής Επιτροπής με επικεφαλής ιατρούς τους κ.κ. Οδυσσέα Παξινό, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο.

Οι επικεφαλής ιατροί θα συντονίσουν την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 17.00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την συμμετοχή των ιατρών των ΚΑΕ και θέμα την κατάρτιση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον COVID 19, εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της EKO Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τελευταία Νέα