Γουοναμέικερ

Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν ένα τουλάχιστον... τεράστιο όνομα στις μεταγραφές και έχουν το βλέμμα τους στους Μάλκομ Ντιλέινι και Μπραντ Ουοναμέικερ.

Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν ένα τουλάχιστον… τεράστιο όνομα στις μεταγραφές και έχουν το βλέμμα τους στους Μάλκομ Ντιλέινι και Μπραντ Γουοναμέικερ.

Ναι, υπάρχει και κάτι στο οποίο οι «αιώνιοι» δεν δείχνουν να διαφωνούν και έχουν ακριβώς την ίδια γνώμη. Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συμφωνούν ότι χρειάζονται ένα τουλάχιστον τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ», για να δυναμώσουν αφάνταστα τα ρόστερ τους. Οι πράσινοι και οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την αγορά για να βρουν έναν σούπερσταρ και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Τα πιο ηχηρά ονόματα που καλύπτουν τα «θέλω» τους είναι αυτά των Μάλκολμ Ντιλέινι και Μπράντ Γουοναμέικερ.

Οι δυο παίκτες, που τους είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν είναι ελεύθεροι και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τους έχουν στα υπόψιν τους. Τα κασέ τους, βέβαια, είναι «αλμυρά», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο ομάδες δεν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση.

Οι «αιώνιοι», βέβαια, περιμένουν να δουν και το ξεκαθάρισμα που θα γίνει στην ευρωπαϊκή αγορά. Πολλά μεγάλα ονόματα όπως π.χ. οι Κούριτς, Ερτέλ, Χάνγκα, έχουν συμβόλαια με τις οψιόν να τις έχουν οι ομάδες τους.

Οι οψιόν λήγουν στις 30 Ιουνίου και εκεί θα φανούν πολλά. Ο Κούριτς για παράδειγμα ήταν ένας παίκτης που… γυάλιζε στον Ρικ Πιτίνο, καθώς τον ήξερε και από το NCAA. Ο Πιτίνο, όμως, έφυγε…