Όπως σας αποκαλύψαμε την Παρασκευή (8/4) υπάρχει ένα σοβαρό θέμα στον ΕΣΑΚΕ κατόπιν επιστολής της ΚΑΕ Περιστέρι.

Τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΟΚ θα συζητηθούν στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των μελών του ΕΣΑΚΕ μέσα στις προσεχείς ώρες. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για όσα συνέβησαν στην ΕΟΚ. Είναι τα γεγονότα για τα οποία το Sportime σας ενημέρωσε έγκαιρα κι έγκυρα και με αποκαλύψεις...

Τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΟΚ θα συζητηθούν στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των μελών του ΕΣΑΚΕ μέσα στις προσεχείς ώρες.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για όσα συνέβησαν στην ΕΟΚ. Είναι τα γεγονότα για τα οποία το Sportime σας ενημέρωσε έγκαιρα κι έγκυρα και με αποκαλύψεις περί των διαλόγων που δεν τιμούν κανέναν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσουν για την κοινή γραμμή που θα ακολουθήσουν στη ψηφοφορία, τα τρία μέλη του που συμμετέχουν στο Δ.Σ της ΕΟΚ. Το πιθανότερο είναι να δηλώσουν ουδετερότητα και να ψηφίσουν «λευκό».

Ακριβώς αυτό που ψήφισε και ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Κι ενώ υπήρχε η εκτίμηση ότι θα είναι και τα τρία από τον ΕΣΑΚΕ λευκά, εν τούτοις ο Σταύρος Δουβής (εκπρόσωπος της ΑΕΚ) ψήφισε υπέρ του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ενώ ο Χρήστος Μήλας (εκπρόσωπος του Προμηθέα) ψήφισε (για ισορροπία) υπέρ του Φάνη Χριστοδούλου.

Όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στην ΕΟΚ σίγουρα δεν τιμούν το μπάσκετ. Κι αντί να συζητάμε τώρα για την επόμενη μέρα, ασχολούμαστε με τσακωμούς και με άλλα.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο