×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γαλατσόπουλος: «Ευκαιρία να βρεθούν λύσεις»


    Sportime Team

Γαλατσόπουλος: «Ευκαιρία να βρεθούν λύσεις»


Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκανε δηλώσεις εξερχόμενος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και στάθηκε στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και της Basket League.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κρίση είναι η ευκαιρία να βρεθούν λύσεις για το μέλλον της διοργάνωσης.

Βέβαια στάθηκε και στο γεγονός ότι τις σχετικές αποφάσεις τις υπέγραψαν όλες οι ομάδες πλην του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε: «Πήραμε μια απόφαση σημαντική η οποία σημαίνει ότι η κρίση είναι ευκαιρία να βρεθούν λύσεις και σας διαβάζω την απόφαση που πήραμε.

Να ολοκληρωθεί η Basket League με έναρξη των playoffs αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια και μέχρι την λήξη να υπάρξουν τρεις συναντήσεις ιδιοκτητών που θα φτιάξουν τον νέο χάρτη του επαγγελματικού μπάσκετ ξεκινώντας από μηδενική βάση για τα κεφάλαια που έχουν ανοίξει προς συζήτηση και ως βάση αλλαγών όσα έχουν καταθέσει οι ομάδες και για τα κεφάλαια που έχουν ανοίξει και δεν έχουν κατατεθεί προτάσεις.

Γαλατσόπουλος: «Υπέγραψαν όλοι πλην του Ολυμπιακού»

Την πρώτη εβδομάδα μετά την λήξη του Πρωταθλήματος να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση όλων των ιδιοκτητών, όπου κατά πλειοψηφία θα ψηφίσουμε όλες τις αλλαγές για τον νέο τρόπο λειτουργίας του επαγγελματικού μπάσκετ.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις θα δοθούν προς αποδοχή, νομοθέτηση και υλοποίηση προς τους εμπλεκόμενους φορείς ΕΟΚ και Υπουργείου αθλητισμού, είτε όποιο άλλο εμπλεκόμενο Υπουργείο.

Σε περίπτωση μη αποδοχής από τους θεσμικούς παράγοντες μέρους ή όλων των προτάσεων τότε ο ΕΣΑΚΕ θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Τις αποφάσεις αυτές υπέγραψαν οι 13 από τις 14 ομάδες. Αυτό το χαρτί δεν το υπέγραψε ο Ολυμπιακός».


Τελευταία Νέα