Γαλατσόπουλος: Συνάντηση με ΠΣΑΚ


Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε συνάντηση με τον ΠΣΑΚ και τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Βασίλη Ξανθόπουλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση για την συνάντηση αναφέρει:

“Με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών κ. Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Ξανθόπουλο, τον γενικό διευθυντή κ. Κώστα Αλεξανδρίδη και τον νομικό σύμβουλο κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Δουβής και στελέχη του ΕΣΑΚΕ.

Στην συνάντηση στο πνεύμα συνεργασίας, που διέπει την σχέση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία απασχολούν το επαγγελματικό μπάσκετ.

Συμφωνήθηκε να αναλάβει ο ΠΣΑΚ πιο ενεργό ρόλο στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EKO Basket League και στις ενέργειες προβολής και προώθησης του Πρωταθλήματος. Επίσης, ο ΠΣΑΚ αιτήθηκε μέλος του να μετέχει στην επιτροπή που αποτελείται από στελέχη του ΕΣΑΚΕ και προβαίνει ανά τρίμηνο στον έλεγχο της ορθής οικονομικής λειτουργίας των ΚΑΕ.

Εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ θα παραστεί την επόμενη εβδομάδα στην συνάντηση των εκπροσώπων της EKO με τους Υπεύθυνους Μάρκετινγκ των ΚΑΕ της EKO Basket League.

Καταλήγοντας οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην μεγαλύτερη ανάπτυξη και εμβάθυνση της συνεργασίας τους προς όφελος του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ”.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras