Πανιώνιος- Κουφός

Ο Ιωνικός θα προχωρήσει με τον Στέργιο Κουφό, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στα μονοπάτια της μεγάλης κατηγορίας

Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε στην Basket League και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα λάβει μέρος στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Οι προηγούμενες συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια ήταν είτε στην Α1 είτε στην Α’ Εθνική πριν περάσουμε στην εποχή του επαγγελματισμού. Κι όπως όλα δείχνουν, θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του!

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Νίκαιας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Στέργιος Κουφός θα αναλάβει δράση.

Ο Κουφός που ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Κολοσσό Ρόδου φέρεται να είναι ο προπονητής που προτιμούν οι άνθρωποι του Ιωνικού. Παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Βετούλας δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους ακόμα με την ομάδα της Νίκαιας, δεν θεωρείται και τόσο σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει και στην Basket League.

Ο Ιωνικός και ο σχεδιασμός

Βεβαίως περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και η ομάδα της Νίκαιας, που είναι πολύ οργανωμένη, θα προχωρήσει στις τελικές της κινήσεις.

Πάντως με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Ιωνικός θα προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία.

Ο λόγος που οι παράγοντες της ομάδας της Νίκαιας θέλουν να κάνουν αυτή την αλλαγή δεν έχει γίνει γνωστός. Εκείνο που βεβαιώνεται πάντως είναι ότι οι σχέσεις με τον Νίκο Βετούλα παραμένουν άριστες. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Χάτσερ και ο Μπέρι

Οπως έχει αναφέρει το Sportime στην έντυπη έκδοσή του, ο Ουίλ Χάτσερ είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του Ιωνικού και μάλιστα έχει υπάρξει και μια πρώτη προσέγγιση στον παίκτη.

Υπάρχει πάντως και η περίπτωση του Ντέβιον Μπέρι, που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Νικαιώτες. Αλλωστε μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.