Με 1’53’’ να απομένουν για το τέλος του ημιχρόνου στο «Ιβανώφειο» ο Ηρακλής και ο Προμηθέας περιμένουν να αδειάσει το γήπεδο!

Αν και λιγοστοί λόγω των μέτρων για τον Covid οι οπαδοί του Ηρακλή προκάλεσαν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον Προμηθέα

Με 1’53’’ να απομένουν για το τέλος του ημιχρόνου στο «Ιβανώφειο» ο Ηρακλής και ο Προμηθέας περιμένουν να αδειάσει το γήπεδο!

O Προμηθέας είναι μπροστά στο σκορ με 42-33 και οι διαιτητές, Κορομηλάς, Ζαχαρής και Μαλαμάς έδωσαν εντολή εκκένωσης του γηπέδου. Κι αυτό διότι οι οπαδοί του Ηρακλή, έστω και λιγοστοί (λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό) προχώρησαν σε υβριστικά συνθήματα σε βάρος των διαιτητών.

Ο πρώτος διαιτητής, Ηλίας Κορομηλάς, έδωσε εντολή στους συναδέλφους του να πάνε στ’ αποδυτήρια και ταυτόχρονα να αδειάσει το γήπεδο. Σε αντίθεση περίπτωση θα διέκοπτε την αναμέτρηση σε βάρος του Ηρακλή.

Ακολούθησε μια αναταραχή στην εξέδρα αλλά μετά από μερικά λεπτά άρχισαν να αποχωρούν οι οπαδοί του Ηρακλή από το γήπεδο ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής είναι σε δεινή βαθμολογική θέση, του έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί, υπάρχει κίνδυνος για επιπλέον αφαίρεση βαθμών (θα κρίνει ο αθλητικός δικαστής) κι ενδεχόμενη σε βάρος του διακοπή θα του έφερνε ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Τελικά οι οπαδοί του Ηρακλή αποχώρησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από διακοπή αρκετών λεπτών.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο