Κανένας λόγος για αναβολή στο ντέρμπι !


    Νίκος ΜπουρλάκηςΠλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Από την στιγμή κατά την οποία θα παραμείνει κλειστό το ΣΕΦ καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (17/3), δεν συντρέχει λόγος αναβολής της αναμέτρησης! 

Με βάση τη λογική τουλάχιστον (έστω κι αν αυτή έχει ξεπεραστεί εδώ και χρόνια στη χώρα που ζούμε) και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε την άφιξη του πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού στο έρημο ΣΕΦ όπου και θα κλείσει το φύλλο αγώνα σε κάποιο σημείο του περιβάλλοντα χώρου. Βεβαίως είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν παρουσία οι παράγοντες του αγώνα, δηλαδή οι διαιτητές, τα μέλη της γραμματείας, ο κομισάριος κ.τ.λ…

Θα σας εξηγήσουμε λοιπόν, τι ισχύει απ’ εδώ και πέρα και πως έχουν τα πράγματα.

-Ο Ολυμπιακός δήλωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο γήπεδο και ταυτόχρονα δεν πρόκειται να ανοίξει το ΣΕΦ

-Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει καμία δικαιοδοσία, ούτε και λόγο, να αναβάλει τον αγώνα.

-Η ΔΕΑΒ και η Αστυνομία δεν είναι δυνατόν να πουν ότι δεν εγγυώνται την ασφάλεια του αγώνα, ακριβώς επειδή… μια ομάδα δεν θα κατέβει! Δηλαδή, πως ακριβώς δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια σε έναν αγώνα όπου δεν θα κατέβει η μία ομάδα; Πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να εγγυηθεί την συνοδεία ενός πούλμαν για μισή ώρα σε ένα άδειο γήπεδο;

-Με βάση το παραπάνω, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επίσης δεν έχει κάτι… χειροπιαστό στα χέρια του, προκειμένου να αποφασίσει αναβολή του αγώνα.

Απομένει πλέον το επίσημο της υπόθεσης και φυσικά έχουν ενδιαφέρον οι αντιδράσεις όλων των εμπλεκομένων πλευρών καθώς επίσης και η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον Ολυμπιακό μετά την κατάληξη της ιστορίας.