×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καρδίτσα ή wild card με φαβορί τον Ερμή!


    Sportime Team

Καρδίτσα ή wild card με φαβορί τον Ερμή!


Καρδίτσα ή wild card με φαβορί τον Ερμή!

Το τελευταίο διάστημα αναζητείται ο… διάδοχος του Ολυμπιακού στα μεγάλα σαλόνια της χώρας.

Η Καρδίτσα είναι η δεύτερη ομάδα, βάσει κανονισμών, που δέχεται πρόσκληση από την Ομοσπονδία, ώστε να καλύψει τη θέση στην Basket League.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Α1 ⚪️🔵🏀 Ο σύλλογός μας, δέχτηκε σήμερα πρόσκληση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να συμμετάσχει στην Α1 Εθνική!!! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και της Καρδίτσας, που καλείται να βρεθεί για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ομάδα της πόλης μας. Ακόμη μεγαλύτερη όμως, είναι η πρόκληση της συμμετοχής σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ένα όνειρο, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της πόλης. Με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες, αύριο Τρίτη στις 8.30 μ.μ. καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και τους φορείς της περιοχής μας, σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο “Κιέριον”. ⚪️🔵🏀 #ASK #askarditsas #askformore #basketballishere #karditsa #A1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ASKARDITSAS Meli Attiki (@askarditsas) στις

Η Καρδίτσα δεν είναι το φαβορί…

Η πρώτη ήταν η Καστοριά, που αρνήθηκε παίρνοντας μάλιστα την απόφαση να μην συνεχίσει καν στην Α2, αλλά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αν η Καρδίτσα αρνηθεί, τότε η θέση θα καλυφθεί με wild card.

Έχει συσταθεί ήδη επιτροπή με μέλη του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ, που θα εξετάσει τους φακέλους των ενδιαφερόμενων ομάδων (αποκλειστικά από την Α2 και τη Β’ Εθνική).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.gr σε αυτή την περίπτωση το μεγάλο φαβορί είναι ο Ερμής Αγιάς.

Η ομάδα της Λάρισας έχει ήδη έτοιμο τον φάκελό της και περιμένει το… σύνθημα ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες.

Φυσικά όλα πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς θα πρέπει να συσταθεί ΚΑΕ (ανώνυμη εταιρία).

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν από τρία καλοκαίρια με τη Δόξα Λευκάδας να παίρνει τότε το χρίσμα για να παίξει στην Basket League.

Σ.Β.


Τελευταία Νέα