Περιστέρι- Ιωνικός: Φιλικό με πολλά συμπεράσματα

Το Περιστέρι και ο Ιωνικός δεν άφησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος ανεκμετάλλευτη και έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Επιστροφή του Παππά στα παρκέ με 21 πόντους.
Περιστέρι και Ιωνικός έδωσαν φιλικό και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος κάθε δεκαλέπτου μηδενιζόταν το σκορ κι έτσι δεν κρατήθηκε σκορ.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε σχήματα και να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.
Σ’ ένα κομμάτι του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έδειξε ότι είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στην δράση, αφήνοντας πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι.
Εκτός του Γιάννη Μπουρούση, που δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω του κατάγματος στη μύτη, δεν αγωνίστηκε ούτε ο Μάρβιν Τζόουνς προληπτικά. Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» έχει προγραμματίσει και ένα ακόμη φιλικό με το Λαύριο, ώστε να προετοιμάσει τους παίκτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επανέναρξη των υποχρεώσεων τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Sportime Extras

Lockdown – Πάσχα: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις εκτός νομού

Survivor trailer 13/4: Σοβαρός τραυματισμός – Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μπόγδανος (vid)

Άνοιξαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Mεγάλη προσοχή στους νέους κανόνες!

Survivor διαρροή spoiler 13/4: Στατιστικά! Κόκκινη ανατροπή κόντρα σε όλα!

Μαρία Κάλλας – Αποκάλυψη «βόμβα»: «Ο Ωνάσης την είχε ναρκώσει για σεξουαλικούς λόγους»

Ελληνοτουρκικά – Έβρος: Κάτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι – Πάνοπλοι και με νέο εξοπλισμό οι φρουροί τους!

Επίθεση με καυστικό υγρό: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το θύμα

Απίστευτος Μπέος: «Δεν ήθελα να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό»!

Κάνετε follow στο Sportime
Κάνετε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook
Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram