Μπορεί να μην είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην περσινή Basket League, αλλά οι Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, θα παραμείνουν στην ομάδα του ΓΣ Κύμης που συνεχίζει τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών της.

Οι δύο νεαροί παίκτες είναι γέννημα – θρέμμα της περιοχής και η ΚΑΕ θέλησε να τους κρατήσει στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, με στόχο να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το παιχνίδι τους.

Θα τους δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής τώρα που έχουν πάρει και μια πρώτη εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της Κύμης:

«Παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης θα είναι και την σεζόν 2018/19 οι Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, καθώς οι δύο αθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ και θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας μας. Να σημειώσουμε ότι αμφότεροι έχουν καταγωγή από την πόλη της Κύμης και η παρουσία τους στην ομάδα μας αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεαρούς αθλητές της περιοχής μας.

Κατά την διάρκεια της περσινής αναγνωριστικής πρώτης τους σεζόν ως επαγγελματίες, τόσο ο Μητσιμπόνας όσο και ο Μαργέλης δούλεψαν σκληρά στης προπονήσεις, ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και έδειξαν μεγάλη αγωνιστική βελτίωση κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Πλέον, έχοντας έναν χρόνο εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της Basket League και σε όλα όσα τους ζητήσει ο κόουτς Καστρίτης».