Τέσσερις παίκτες της Basket League, οι Ζακ Λεντέι, Γιάνις Τίμα, Τάιρον Μπρέιζελτον και Αντουέιν Γουίγκινς μεταφέρουν στο sportime.gr, το πώς αισθάνονται κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα!

Η πιο γιορτινή, όμορφη και – διαχρονικά – αισιόδοξη περίοδος του χρόνου έχει φτάσει και τα Χριστούγεννα, έστω κι αν είναι λίγο περίεργα για τους επαγγελματίες αθλητές καθώς στερούνται ρεπό και αδειών λόγω υποχρεώσεων, πάντα προκαλούν υπέροχα συναισθήματα.

Πάντα επαναφέρουν αναμνήσεις σε όλους. Και σίγουρα, ανεξάρτητα από το αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις, προσφέρουν σε όλους μια γιορτινή διάθεση με ότι (όμορφο κι αισιόδοξο) αυτό συνεπάγεται.

Ζητήσαμε από τέσσερις παίκτες της Basket League, τον Ζακ ΛεΝτέι και τον Γιάνις Τίμα του Ολυμπιακού αλλά και τους Ταϊρόν Μπρέιζελτον- Αντουέιν Ουίγκινς του Ηφαιστου Λήμνου να απαντήσουν σε πέντε ερωτήματα. Για να μάθουμε τις δικές τους συνήθειες, τις αναμνήσεις τους, τις γευστικές τους συνήθειες αλλά και τα συναισθήματά τους κάθε φορά που έρχονται αυτές οι γιορτινές ημέρες.

Οι πέντε ερωτήσεις του Sportime:

-Τι σημαίνουν για εσένα τα Χριστούγεννα;

-Ποια είναι η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία σου;

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο τραγούδι;

-Καλύτερη παιδική ανάμνηση για τα Χριστούγεννα;

-Υπάρχει κάτι ειδικό στο μενού που σου αρέσει να τρως;

ΛΕΝΤΕΪ

1) Τα Χριστούγεννα για εμένα είναι μια καλή ευκαιρία να περάσεις χρόνο με την οικογένεια σου και τους φίλους σου και να γιορτάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τη γέννηση του Ιησού Χριστού με πολλά δώρα και πολλή χαρά.

2) Ολες οι ταινίες του «Μόνος στο σπίτι».

3) Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το This Christmas του Ντόνυ Χαθγουέι.

4) Οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι γεμάτες, όπου έπαιρνα δώρα, τρώγαμε και έβλεπα όλη την οικογένεια μου.

5) Αγαπώ ότι φαγητό μου ετοίμαζαν ο παππούς μου και η γιαγιά μου τα Χριστούγεννα. Είναι τόσο πολλά για να τα απορυθμίσω.

ΤΙΜΑ

1) Για εμένα τα Χριστούγεννα σημαίνουν οικογενειακές στιγμές. Είναι η περίοδος που θέλεις να είσαι συνέχεια γύρω από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

2) Φυσικά η αγαπημένη μου ταινία είναι το «Μόνος στο σπίτι». Ειδικά οι δύο πρώτες ταινίες.

3) Τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι δύο κλασικές επιλογές. Το “jingle bell” και το  “All I Want for Christmas Is You”.

4) Οταν ήταν να έρθει ο Αγιος Βασίλης πάντα ήμουν φοβισμένος, επειδή μικρός δεν ήμουν τόσο ήσυχο αγόρι όλες τις ώρες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε φορά έπαιρνα δώρα!

5) Κέικ με τζίντερ και μανταρίνι. Αυτά πρέπει να βρίσκονται πάντα στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

ΜΠΡΕΪΖΕΛΤΟΝ

1)«Τα Χριστούγεννα σημαίνουν πολλά για εμένα, επειδή είναι η περίοδος του χρόνου που θα μοιραστείς ξεχωριστές στιγμές με την οικογένεια σου».

2) Η αγαπημένη μου χριστουγεννιάτικη ταινία είναι «Αυτά τα Χριστούγεννα».

3) Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Santa Claus is coming to town».

4) Η καλύτερη παιδική μου ανάμνηση την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν όταν πηγαίναμε διακοπές σε ένα resort με τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μου.

5) Τα Χριστούγεννα μου αρέσει να τρώω οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από τα χέρια της μητέρας μου.

ΟΥΪΓΚΙΝΣ

1) Τα Χριστούγεννα για εμένα σηματοδοτούν την γέννηση του Ιησού Χριστού και επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις την αγάπη σου στην οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου.

2) National Lampoons Christmas Vacation.

3) Jingle Bell Rock.

4) Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη παιδική μου ανάμνηση είναι όταν οι γονείς μου με άφησαν να ανοίξω τα δώρα μου το βράδυ αντί να περιμένω να έρθει το πρωί.

5) Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι η γαλοπούλα και η τάρτα με καρύδια.