Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις ελληνικές ομάδες για τον θάνατο Γενικού Γραμματέα της FIBA

Τα θερμά τους συλλυπητήρια θέλησαν να εκφράσουν με ανακοινώσεις τους οι Ελληνικές ομάδες, για τον αιφνίδιο θάνατο του Πάτρικ Μπάουμαν.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν. Ο Ελβετός δικηγόρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών από καρδιακή προσβολή σκορπίζοντας θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA από το 2002 διαδεχόμενος τον Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς, ενώ πριν από μερικούς μήνες η θητεία του είχε επεκταθεί πρόωρα από το 2022 ως το 2031, ενδεικτικό της σπουδαίας προσφοράς του στο άθλημα. Ο αιφνίδιος θάνατος του Πατρίκ Μπάουμαν αφήνει ένα τεράστιο κενό στο παγκόσμιο μπάσκετ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ολυμπιακός

Ημέρα θλίψης η σημερινή για το παγκόσμιο μπάσκετ μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Patrick Baumann.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το κενό που αφήνει στη FIBA και στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι τεράστιο. Καλό ταξίδι.

AEK

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της ΑΕΚ Β.C. από τη στιγμή, που πληροφορήθηκε το μαντάτο για τον αδόκητο χαμό του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Η ΑΕΚ Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα ειλικρινή τoυς συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος.

Ολόκληρος ο οργανισμός της τροπαιούχου του BCL συμμετέχει στον ανείπωτο θρήνο της μεγάλης οικογένειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΠΑΟΚ

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο