×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

BCL: Μεγάλη συμφωνία, θα μεταδίδονται αγώνες του στις ΗΠΑ!


Νίκος Μπουρλάκης

BCL: Μεγάλη συμφωνία, θα μεταδίδονται αγώνες του στις ΗΠΑ!


Μεγάλη συμφωνία για το BCL! Οι αγώνες του θα μεταδίδονται και στις ΗΠΑ κι αυτό αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για τη διοργάνωση.

Το BCL βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη να ανακοινώσει μία σπουδαία συνεργασία που αφορά στη μετάδοση των αγώνων στις ΗΠΑ.

Η συμφωνία υπογράφηκε με το παγκόσμιο αθλητικό δίκτυο BeIN Sports.

Η σεζόν 2020-21 του Basketball Champions League, που ξεκινά σήμερα, θα προβληθεί δωρεάν στις ΗΠΑ με το BeIN Sports, να εξασφαλίζει τα δικαιώματα.

Η διοργάνωση θα προβάλλεται από το BeIN Sports Xtra, το δωρεάν ζωντανό αγγλόφωνο αθλητικό κανάλι που μεταδίδει πρόγραμμα 24/7, αλλά και από το ισπανόφωνο κανάλι του ΒeIN Sports.

Κάθε εβδομάδα θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι (μαζί με επαναλήψεις) κι αυτό θα ισχύει έως το τέλος της σεζόν. Ο αρχή θα γίνει με τον αγώνα της Τενερίφης κόντρα στην Μπάκεν Μπέαρς.

Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία για την BCL, καθώς αντιπροσωπεύει την πρώτη συμφωνία τηλεοπτικών δικαιωμάτων στη Βόρεια Αμερική από την έναρξη της διοργάνωσης το 2016.

Ο Αντόνιο Μπριτσένιο, διευθύνων σύμβουλος του BeIN Sports για τη Βόρεια Αμερική, δήλωσε: «Το Basketball Champions League είναι ένα καταφύγιο για πολλούς Αμερικανούς και Καναδούς αθλητές, πολλοί από τους οποίους είναι πρώην παίκτες του NBA και του NCAA. Η προσθήκη του BCL στο παγκόσμιο πρόγραμμα του BeIN Sports είναι απλά ένας ακόμη τρόπος για να διαφοροποιούμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ψυχαγωγία που να ταιριάζει σε όλους τους λάτρεις των σπορ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, είπε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με το BeIN, ένα παγκόσμιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, που ειδικεύεται στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Η προβολή του Basketball Champions League θα μεγιστοποιηθεί χάρη στη μετάδοση των αγώνων στις ΗΠΑ και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε το Basketball Champions League να επεκτείνεται μέσω αυτής της ψηφιακής κάλυψης»

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras