Χάρης Ρώμας: Ψήφισε υπέρ του Final-8 στο ΟΑΚΑ (Pics)


Νίκος Μπουρλάκης

Χάρης Ρώμας: Ψήφισε υπέρ του Final-8 στο ΟΑΚΑ (Pics)


Υπέρ της δαπάνης των 178.640 ευρώ (συν Φ.Π.Α) για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ ψήφισε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν μέσα στους 44 περιφερειακούς συμβούλους που ψήφισαν ΝΑΙ.

Ο Χάρης Ρώμας έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη. Άλλωστε όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κ.Πατούλη, ψήφισαν υπέρ.

Αν δείτε το σχετικό έγγραφο τότε κάτω- κάτω θα διαβάσετε στα ΥΠΕΡ το όνομα Χ.Ρασσιάς. Δεν είναι άλλος από τον Χάρη Ρώμα.

Όπως διαβάζουμε άλλωστε στην wipipedia:

Γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια.

Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα).

Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, με την οποία και εξελέγη.

Έχει οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το έγγραφο με την ανάλυση της δαπάνης σχετικά με τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο Final-8 του BCL.

Όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το Sportime την Παρασκευή 18/9 στις 15:00 θα γίνει το έκτακτο Δ.Σ. της Περιφέρειας . Για να ψηφιστεί η έγκριση ή όχι της δαπάνης για συμμετοχή στο Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news