×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κομνηνός: «Δεν είναι βασικό απλώς να ξεκινήσει μία σεζόν, αλλά να ολοκληρωθεί»


Μαντώ Καψάλη

Κομνηνός: «Δεν είναι βασικό απλώς να ξεκινήσει μία σεζόν, αλλά να ολοκληρωθεί»


Ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Coast to Coast» και μίλησε για τη νέα σεζόν και τους κινδύνους που ελλοχεύοντα λόγω κορονοϊού.

Ο Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε: «Η προσέγγισή μας είναι συγκεκριμένη: Δεν είναι βασικό απλώς να ξεκινήσει μία σεζόν, αλλά να ολοκληρωθεί. Το είδαμε την σεζόν 2019/20 ότι ο στόχος μας ήταν να αναδειχθεί πρωταθλητής και φέτος έχουμε το ίδιο σκεπτικό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του κορονοϊού, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας:

«Όλες οι πληροφορίες που έχουμε από τους δικούς μας ειδικούς σε ιατρικά θέματα αναφέρουν ότι οι επόμενοι τρεις μήνες, μέχρι τον Ιανουάριο δηλαδή, η κατάσταση στην Ευρώπη δεν θα βελτιωθεί στο θέμα του κορονοϊού. Αυτό οφείλεται σε μία σειρά από παράγοντες. Από τον κρύο καιρό, μέχρι την μετάλλαξη του ιού. Οι επόμενοι μήνες δεν μοιάζουν εύκολοι».

Κλείνοντας το ζήτημα πάντως, ο Πατρίκ Κομνηνός αναφέρθηκε στις κινήσεις που έκανε η διοργάνωση και στις σκέψεις που υπάρχουν στην προσπάθεια να διεξαχθεί η διοργάνωση εν μέσω της πανδημίας, αλλά και στην απόφαση να αυξηθούν οι όμιλοι από τους 4 στους 8 για να μειωθούν οι αγώνες των ομάδων:

«Πήγαμε ένα βήμα πίσω και ακολουθήσαμε το Plan B, το οποίο είχαμε ετοιμάσει από τον Ιούλιο. Επιλέξαμε να γίνονται 8 και όχι 16 παιχνίδια την εβδομάδα και οι ομάδες παίζουν εναλλάξ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ευελιξία.

Αισθανθήκαμε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να νιώσουμε άνετα στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν στον κόσμο».Τελευταία Νέα