Ο Ντι Τζέι Κούπερ επιστρέφει. Στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο, στο οποίο αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους και για δύο διαφορετικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. «Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές με την Μούρθια. Είχαμε καλά αποτελέσματα απέναντι της, καθώς κερδίσαμε και στα δύο ματς, όμως θεωρώ ότι θα ήταν καλό να...

Ο Ντι Τζέι Κούπερ επιστρέφει. Στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο, στο οποίο αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους και για δύο διαφορετικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

«Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές με την Μούρθια. Είχαμε καλά αποτελέσματα απέναντι της, καθώς κερδίσαμε και στα δύο ματς, όμως θεωρώ ότι θα ήταν καλό να έχουμε έναν νέο αντίπαλο. Θα είναι όμορφη εμπειρία να παίζεις μέσα στην ατμόσφαιρα που θα φτιάξουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Αν κερδίσει την Μούρθια το γήπεδο θα είναι ένα υπέροχο μέρος για να βρεθεί κάποιος», επεσήμανε ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ της Μονακό.

Και συνέχισε για τη δική του προετοιμασία: «Είμαι απόλυτα έτοιμος. Προετοιμαζόμουν γι αυτό όλη τη χρονιά και όλοι μας παλεύαμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ, οπότε ανυπομονούμε για λίγη δράση».

Ο Κούπερ αναφέρθηκε και στον παράγοντα των φιλάθλων, εξηγώντας: «Περιμένω να βγάλουν μεγάλο πάθος, ως συνήθως. Αγαπούν την ομάδα τους με όλη την καρδιά τους κι αυτό το εκτιμώ αφάνταστα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτούς. Είναι από τα καλύτερα πράγματα που θυμάμαι όσο έμεινα εδώ».