Πατούλης

Ο Γιώργος Πατούλης παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το Final Eight, το οποίο αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στη συνέντευξη Τύπου για το Final Eight του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο πάνελ αυτό. Το Final 8 είναι ένα...

Ο Γιώργος Πατούλης παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το Final Eight, το οποίο αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός για την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στη συνέντευξη Τύπου για το Final Eight του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο πάνελ αυτό. Το Final 8 είναι ένα σπουδαίο γεγονός για μια διοργάνωση που εξελίσσεται διαρκώς. Δεν είναι τυχαίο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο.

Η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας αλλά και τον σοβαρό τρόπο που αντιμετώπισε η Πολιτική Προστασία την πανδημία.

Είναι η πρώτη παγκόσμια διοργάνωση που ανοίγει τα φτερά της σε παγκόσμιο επίπεδο εν μέσω πανδημίας, όπου είμαστε σίγουροι ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα.

Η περιφέρεια Αττικής με σεβασμό στις αξίες του αθλητικού πνεύματος, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του γεγονότος, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια του κυρίου Αυγενάκη.

Ευχαριστώ τον κύριο Αγγελόπουλο, που έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο άθλημα», κατέληξε ο Γιώργος Πατούλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🚨 The city of Athens has been awarded the hosting of the 2020 #BasketballCL Final 8!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις