×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πρόβλημα με το Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ


    Νίκος Μπουρλάκης

Πρόβλημα με το Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ. Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης δημιουργούν ζήτημα στην προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ για το F8 του BCL και ίσως ανατραπούν τα πάντα


Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλο ζήτημα σε ό,τι αφορά στην προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ για το F8 του BCL και ίσως ανατραπούν τα πάντα

Κι ενώ όλα έδειχναν έτοιμα για τη διεξαγωγή του Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ, στις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ίσως να μην πρέπει να το θεωρούμε και τόσο σίγουρο. Τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες αυτό αναφέρουν.

Λέτε να έχουμε ανατροπή στο θέμα του Final-8 του BCL; Όλα είναι πιθανά. Αν κι ακόμα θα πρέπει να περιμένουμε και να έχουμε θετική διάθεση. Σε κάθε περίπτωση όμως τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 περιορίζουν κατά πολύ τον κόσμο σε δημόσιους χώρους.

Αυτό θα επηρεάσει κατά μια έννοια και το ΟΑΚΑ για το Final-8 του BCL. Αν κι αρχικά υπήρχε η δέσμευση από την πλευρά της Πολιτείας για παρουσία (κάμποσων) φιλάθλων.

Μάλιστα η Πολιτεία είχε παίξει πολύ μεγάλο ρόλο προκειμένου να έρθει στο ΟΑΚΑ η διοργάνωση. Φαίνεται όμως ότι η αύξηση των κρουσμάτων άλλαξε τα δεδομένα.

Όλα θα φανούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Όταν αναμένονται στην Αθήνα εκπρόσωποι της FIBA ώστε να επιθεωρήσουν το μέρος και για τις τελικές ενέργειες.

Βεβαίως η ευχή όλων είναι να μην αλλάξει τίποτα με γνώμονα πάντα ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Υπάρχει, τέλος, έντονη φημολογία ότι Τσέχοι και Ισπανοί καραδοκούν ώστε να εκμεταλλευτούν την περίσταση σε πιθανή αλλαγή έδρας.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🚨 The #BasketballCL #Final8 field is set! Who you got? 🏆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα