Χαραλαμπίδης: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»


Μαντώ Καψάλη

Χαραλαμπίδης: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»


Ο Κώστας Χαραλαμπίδης πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Euroleague ως πρώτος προπονητής και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Όντεντ Κάτας.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν εξαιρετικοί αμυντικά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Άξιζαν να κερδίσουν και αξίζουν να παίζουν έτσι. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Τώρα πρέπει να συνεχίσουν έτσι, μπορούν να κάνουν step up τώρα. Η νίκη αυτή μπορεί να δώσει πράγματα, κυρίως στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά οφείλουν να ξέρουν και να βλέπουν αποτέλεσμα. Θα τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Γενικότερα θεωρώ οτί αξίζουν. Το αξίζει και ο σύλλογος».

Για τα συναισθήματά του: «Είναι τιμητικό να κάθομαι σε αυτόν τον πάγκο. Είναι ευχής έργον για μένα. Κληθήκαμε να κατεβάσουμε την ομάδα σε αυτά τα ματς. Κάναμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Για τον Λευτέρη Μαντζούκα: «Η επένδυση δεν είναι βραχυπρόθεσμη. Υπάρχει ένα πλάνο στην ομάδα, να διοχετεύεται με ικανά παιδιά για τα επόμενα χρόνια. Είναι ένα χαρισματικό παιδί και έχει πολλά στοιχεία που μπορούν να τον καθιερώσουν στην μπασκετική πραγματικότητα. Είναι ένα ένα συνετό παιδί. Θα την αξιοποιήσει την επένδυση».


Sportime Extras