Νίκος Καλαμπάκος

Το Μεσολόγγι πήρε σπουδαία νίκη επί της Λάρισας, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Basket League και ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.  Δείτε τι δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος: «Όταν μπαίνει ένα τελευταίο σουτ, σίγουρα μιλάμε πολύ και για τον παράγοντα τύχη. Βέβαια συνέβησαν και πάρα πολλά για να φτάσουμε...

Το Μεσολόγγι πήρε σπουδαία νίκη επί της Λάρισας, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Basket League και ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. 

Δείτε τι δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος:

«Όταν μπαίνει ένα τελευταίο σουτ, σίγουρα μιλάμε πολύ και για τον παράγοντα τύχη. Βέβαια συνέβησαν και πάρα πολλά για να φτάσουμε να κριθεί το ματς στο σουτ. Περιμέναμε ένα σκληρό ματς, αν και προς τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, εκεί που πήραμε μια διαφορά, νομίζαμε ότι η δουλειά μπορούσε να γίνει πιο εύκολα.

Ο,τι έγινε, έγινε. Εμείς ένα πράγμα είχαμε πει στα αποδυτήρια. Αν μας μέλλει να… πεθάνουμε μπασκετικά, να μην το πάθουμε σήμερα. Όχι σήμερα. Δώσαμε τη μάχη μας, την κερδίσαμε, δεν έχουμε σωθεί και εξαρτόμαστε και από αποτελέσματα άλλων», είπε πριν απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Κέβιν Λάνκγφορντ που ήταν εντυπωσιακό σήμερα και για τον Γιάννη Χατζηνικόλα που έβαλε το μεγάλο σουτ.

 

«Ο Κέβιν είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό παιδί, που κάνει συγκεκριμένη δουλειά και παίζει συγκεκριμένο χρόνο λόγω ηλικίας. Σήμερα επιλέξαμε να τους δώσουμε σουτ, αυτού και του Γράβα που το έχουν. Ήταν πάρα πολύ καλός. Όσο για το σουτ, είχαμε πει να το πάρουν ο Λάιονς ή ο Γκότσερ. Ο Λάιονς επέστρεψε τη μπάλα στον Γιάννη κι αυτός δε δίστασε. Το έχει, το έβαλε. Είπαμε όμως. Όχι σήμερα».