×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αναστόπουλος: «Ιδανικός για πρόεδρος της ΕΟΚ ο Ζήσης»


    Sportime Team

Αναστόπουλος: «Ιδανικός για πρόεδρος της ΕΟΚ ο Ζήσης»


Ο παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, θεωρεί ότι ο Νίκος Ζήσης συγκεντρώνει στο πρόσωπό του όλα όσα χρειάζονται για την ηγεσία της ΕΟΚ.

Η μάχη για την προεδρία της ΕΟΚ αργεί ακόμα, αλλά ήδη το όλο θέμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και καιρό και είναι βασικό θέμα συζήτησης όλης της μπασκετικής οικογένειάς.

Ο παλαίμαχος (αποφάσισε εν μέσω της σεζόν να αποσυρθεί) διεθνής διαιτητής, Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο του αθλήματος.

Η γνώμη του έχει ειδική σημασία, καθώς υπηρέτησε το μπάσκετ από το μετερίζι της διαιτησίας και ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές με συμμετοχές ελληνικούς και διεθνείς τελικούς.

Ηδη για την μάχη της προεδρίας υποψήφιοι είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι Βαγγέλης Λιόλιος, Παναγιώτης Φασούλας και Γιάννης Σγουρός, ενώ στις εκλογές έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πάρει μέρος και ο παλαίμαχος παίκτης, Βασίλης Ντάκουρης.

Πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ λένε την δική τους γνώμη για τον ιδανικό υποψήφιο και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν δίστασε να καταθέσει και την δική του όταν ρωτήθηκε για το όλο θέμα.

Ο Αναστόπουλος θεωρεί ότι ιδανικός υποψήφιος θα ήταν ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος βέβαια, δεν θα αποχωρήσει από τα παρκέ, καθώς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τη νέα σεζόν και θα παραμείνει και του χρόνου στις επάλξεις.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος εξήγησε το σκεπτικό του και έδωσε τα δικά του σημαντικά επιχειρήματα για τον Νίκο Ζήση:

«Για μένα ο Νίκος Ζήσης θα ήταν το ιδανικό πρόσωπο για την επόμενη μέρα της ΕΟΚ. Ξέρω βέβαια, ότι θα παίξει μπάσκετ ένα χρόνο ακόμα. Είναι όμως, ένας αθλητής πρότυπο για όλους. Δεν μπήκε ποτέ σε αντιπαραθέσεις για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς.

Έχει ιδανική σχέση με τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, με τον οποίο βέβαια είναι αδελφικοί φίλοι και κουμπάροι, με τον Μπουρούση. Δεν είχε ποτέ κόντρα με την ΕΟΚ.

Κανείς δεν έχει πει ποτέ κακή κουβέντα γι’ αυτόν. Είναι μια τεράστια μπασκετική φυσιογνωμία με μια τεράστια καριέρα εντός και εκτός της Ελλάδας.

Είναι ένας άνθρωπος με σπουδαία προσωπικότητα που τον σέβονται και τον εκτιμούν όλοι. Μπορεί να ενώσει το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα».


Τελευταία Νέα