ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ: Ασκείται ποινική δίωξη

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η υπόθεση με την απόπειρα βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ έφτασε στο τελικό στάδιο και ο Εισαγγελέας θα ασκήσει ποινική δίωξη
Στο τέλος της φτάνει η υπόθεση με την απόπειρα βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ και σύντομα αναμένονται… τρομερές ανακοινώσεις.

Στο τέλος της φτάνει η υπόθεση με την απόπειρα βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ και σύντομα αναμένονται… τρομερές ανακοινώσεις.

Ως γνωστόν, στις 19 Μαρτίου, επί σειρά ετών υπάλληλος της ΕΟΚ κατήγγειλε παράγοντα για σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού. Η καταγγελία υποβλήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος την προώθησε στον Εισαγγελέα.

Η υπόθεση έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας. Μέσα στον Ιούλιο η καταγγέλουσα κλήθηκε για κατάθεση κι εξετάστηκε ενόρκως. Η ίδια κατήγγειλε ότι από το 2014 ως το 2018 δεχόταν διαρκώς σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Και μάλιστα, από το 2019 και μετά, όταν βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει το γεγονός, περνάει δύσκολες στιγμές στο χώρο εργασίας της.

«Συνάδελφοί μου με χλευάζουν προκλητικά και ενώ καθημερινά έρχομαι σε επαφή με τον κατηγορούμενο» είχε καταθέσει. «Μέλη της διοίκησης δεν έδωσαν σημασία στην καταγγελία μου. Λόγω της θέσης μου κατηγορούμαι, ψευδώς, ότι διαδίδω στοιχεία της Ομοσπονδίας. Δεν έχουν καμία απόδειξη για κάτι τέτοιο. Διαβάλλουν ακόμα και στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Η καθημερινή μου εργασία έχει ελαχιστοποιηθεί και δε συμμετέχω σε διοργανώσεις».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η καταγγέλουσα κατέθετε επί τέσσερις ώρες στη διαδικασία της προανάκρισης. Φυσικά κλήθηκαν άπαντες όπως και ο φερόμενος να έχει προχωρήσει σε αυτές τις πράξεις.

Πλέον φτάνουμε στο τέλος. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στο επόμενο 24ωρο-48ωρο θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του εμπλεκόμενου στην υπόθεση αυτή. Και φυσικά θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία επί του θέματος.

Πρόκειται φυσικά για μια θλιβερή ιστορία και από τα λεγόμενα της καταγγέλουσας γίνεται ακόμα χειρότερη.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ