×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εκλογές ΕΟΚ: Τα βαριά όπλα σε δράση!


Το ότι οι εκλογές της ΕΟΚ (όποτε γίνουν…) θα έχουν ιστορική σημασία, είναι κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς. Με βάση το νέο νόμο, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής, άρα πάμε σε αλλαγή σκυτάλης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κι ενώ ο νυν (και σύντομα απελθών) πρόεδρος της ΕΟΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ήδη οι πρώτες κινήσεις των επίδοξων διαδόχων έχουν αρχίσει και φαίνονται. Ο Βαγγέλης Λιόλιος που πρόσφατα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενωτικός, άρχισε να αποκαλύπτει… ένα προς ένα τα όπλα του.

Ο Δήμος Ντικούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Παταβούκας ήταν οι πρώτοι που δήλωσαν ανοιχτά ότι συστρατεύονται με τον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα. Ο οποίος παρουσίασε ένα πλάνο ανάπτυξης, βασισμένο σε τεχνοκρατικές μεθόδους, αξιοποίηση των πόρων και διαμόρφωσης ενός ξεχωριστού μοντέλου που θα αποδειχθεί βιώσιμο. Σε όλους τους τομείς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα πέσουν… κι άλλες βόμβες. Από μεγάλα ονόματα που θα βρεθούν στο πλευρό του κ.Λιόλιου. Ο οποίος, μάλιστα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ώστε να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Αν λάβουμε υπόψη ποιους έχει στο πλευρό του ο Παναγιώτης Φασούλας τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για.. χρυσή ομάδα ’87 εναντίον χρυσής ομάδας ’05. Αν έλειπε ο… Παταβούκας βέβαια από τη μία και ο Ρεντζιάς από την άλλη.

Ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Μέμος Ιωάννου (όπως και ο προαναφερόμενος Ευθύμης Ρεντζιάς) είναι τα… γερά χαρτιά του Φασούλα μαζί με τον Κώστα Πετρόπουλο. Επίσης η Αναστασία Κωστάκη (πρώτη Ελληνίδα στο WNBA) και η Βάσω Στασινού όπως και ο Γιώργος Καράγκουτης έχουν δηλώσει την προτίμησή τους στον 57χρονο υποψήφιο πρόεδρο.

Που θα καταλήξει αυτή η ιστορία; Θα δούμε… Το πλέον βασικό όμως είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητοποιήθηκαν παλιοί αθλητές για να αναλάβουν το ελληνικό μπάσκετ. Που σίγουρα χρειάζεται νέο άνεμο… Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα