ΕΟΚ: Φαβορί ο Λιόλιος, φήμες για Παπανικολάου


Νίκος Μπουρλάκης

ΕΟΚ: Φαβορί ο Λιόλιος, φήμες για Παπανικολάου


Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι το μεγάλο φαβορί σε ό,τι αφορά στις εκλογές της ΕΟΚ. Όχι βέβαια με βάση τη δική μας- αυθαίρετη- εκτίμηση αλλά με όσα δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Παράλληλα η πλευρά Βασιλακόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, προκρίνει την περίπτωση του Δημήτρη Παπανικολάου!

Αυτά συμβαίνουν λίγο πριν φτάσουμε στις εκλογές της ΕΟΚ όπου με βάση την απόδοση των στοιχηματικών εταιρειών ο Βαγγέλης Λιόλιος δείχνει κυρίαρχος στην επόμενη μέρα. Όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα περιλαμβάνεται ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. . Προς το παρόν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένει την κατάληξη του ηλικιακού ζητήματος που πάντως δύσκολα θα «περάσει». Κι επομένως δεν θα έχει το δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης (είτε ως Γενικός Γραμματέας είτε ως Πρόεδρος) της Ομοσπονδίας.

Ο Λιόλιος λοιπόν δίνεται με 1,65 ως επόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ με τον Παναγιώτη Φασούλα να βρίσκεται στο 2,80! Οι δυο τους συγκεντρώνουν, με βάση τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών και τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΕΟΚ.

Που είναι η άλλη «είδηση»; Ότι πλέον στην 3η θέση δίνεται με απόδοση 6, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προεξοφλείται η παρουσία του Πατρινού παράγοντα ως εκφραστή της επόμενης μέρας από την πλευρά της «παλιάς» ΕΟΚ.

Βεβαίως και ο Τσαγκρώνης μπορεί να είναι υποψήφιος. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται έντονη φημολογία περί συμμετοχής του Δημήτρη Παπανικολάου στην εκλογική διαδικασία!

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι είναι το πρόσωπο στο οποίο αναμένεται να δώσει τη στήριξή του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Όλα αυτά όμως θα φανούν στην πορεία.

Αλλά δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι ο Παπανικολάου ο άνθρωπος στον οποίο θα δώσει την εμπιστοσύνη του.

Απ’ εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά στους έτερους υποψήφιους, ο ατζέντης Τάσος Δελημπαλταδάκης δίνει απόδοση 8 ως επόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ. Άρα δε συγκεντρώνει, με βάση την εκτίμηση των στοιχηματικών εταιρειών και τόσες πιθανότητες.

Τέλος στο 10 είναι η απόδοση που δίνεται στην εκλογή του Γιάννη Σγουρού. Ο τέως Γ.Γ. Αθλητισμού, Νομάρχης και πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Άρσης Βαρών, όπως και του Μίλωνα, με βάση την εκτίμηση των στοιχηματικών δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ώστε να ηγηθεί κατά την επόμενη μέρα της ΕΟΚ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στις εκλογές της Ομοσπονδίας υπάρχει πάντα ένα ψηφοδέλτιο. Απ’ εκεί εκλέγονται τα μέλη του ΔΣ τα οποία ακολούθως συγκροτούνται σε σώμα κι αναδεικνύουν τον πρόεδρο.


Sportime Extras