Θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουμε με αυτή τη φάρσα και το προσωρινό Δ.Σ της ΕΟΚ στη συνεδρίαση του να οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές.

Μπορεί η αστυνομία να αποφάσισε την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ, όμως η Ομοσπονδία επιμένει ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

Μπορεί η αστυνομία να αποφάσισε την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ, όμως η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της επιμένει ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι οι εκλογές της ΕΟΚ οδηγούνται σε αναβολή, μετά από απόφαση της αστυνομίας, ωστόσο φαίνεται πως η ελληνική ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης έχει… διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της λίγο αργότερα υποστηρίζει πως  οι προγραμματισμένες για την Κυριακή 30 Μαΐου, αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά! Έτσι καλεί τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν, τηρώντας τις σχετικές οδηγίες.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας σύγχυσης ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, σύμφωνα και με την από 28/5/2021 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, ότι η επικείμενη Γ.Σ. της 30/5/2021 «θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης» κανονικά σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο.

Καλούμε τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεθέαση 28/5: Μεγάλες νίκες του Star – Ακλόνητο το MasterChef

Λαϊκό Λαχείο: «Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν» την Τρίτη 1η Ιουνίου – Σίγουρα κέρδη 5 ευρώ για κάθε πεντάδα

Άρης: Η ανασκόπηση της Super League για τη σεζόν 2020/21 (vids)