ΕΟΚ και ΠΣΑΚ συναντήθηκαν και συμφώνησαν!


Σε συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ΕΟΚ και του ΠΣΑΚ αποφάσισαν να κινηθούν σε ενιαία γραμμή. Κι αυτό είναι πολύ καλό από τη στιγμή κατά την οποία διακρίνεται ότι οι φορείς του μπάσκετ βρίσκουν επίπεδο συνεννόησης.

Θα ήταν καλό βέβαια σε επόμενη συνάντηση εκτός της ΕΟΚ και του ΠΣΑΚ να συμμετέχει και ο ΣΕΠΚ. Άλλωστε και οι προπονητές έχουν λόγο σε όσα γίνονται κάτι που φάνηκε άλλωστε κι από την πρόσφατη κίνηση με την επιστολή.

Η Ομοσπονδία μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Όπου φαίνεται το πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, παρά την απουσία του προέδρου του ΠΣΑΚ, Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β’ αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα (σ.σ Τετάρτη 20/1) μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Φώτη Βασιλόπουλο και Κώστα Αλεξανδρίδη, προκειμένου να συντονίσουν τις κοινές τους ενέργειες προς την κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένεουν ανενεργές.

Σε κλίμα απόλυτης τάυτισης απόψεων και κοινής επιθυμίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που θα προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να μη μένει το μπάσκετ αποκλεισμένο, την ώρα που οι τομείς της δημόσιας ζωής επιχειρούν την επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Επισημάνθηκε εκ νέου η απόλυτη ετοιμότητα της ομοσπονδίας για έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, όπως φυσικά και η επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα μετά από τόσο μακρά απραξία με όσα αυτή συνεπάγεται».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras