Στις 14 Απριλίου είχαμε αποκαλύψει το αίτημα μέλους του Δ.Σ της ΕΟΚ για τα οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας. Υπάρχει και συνέχεια.

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, που εκπροσωπεί την παράταξη «Δώσε Πάσα» του Βαγγέλη Λιόλιου προχώρησε σε επιπλέον ενέργειες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι απάντηση ουσιαστικά επί του αιτήματός του δεν έλαβε. Μόνο ένα αόριστο του στυλ «θα τεθούν στη διάθεση της γενικής συνέλευσης». Υπενθυμίζουμε ότι  ο κ.Ασημακόπουλος δε ζήτησε… οικονομικό απολογισμό του ΔΣ της Ομοσπονδίας αλλά τα στοιχεία της περιόδου που βάση νόμου συμμετέχει στο συμβούλιο.

Επί της ουσίας η απάντηση  ήταν αρνητική στο αίτημά του. Γι’ αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έστειλε νέα επιστολή την Τρίτη (20/4) μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία γι’ αυτό το σκοπό. Όπως επίσης ότι θα λάβει και κάθε σχετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως μέλος της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ προκειμένου να προασπίσει τα έννομα συμφέροντα της Ομοσπονδίας αλλά και των σωματείων- μελών της.

Όπως δε σταματούν εδώ τα αιτήματα. Μέσα στην τελευταία του επιστολή ο κ.Ασημακόπουλος ζητά να λάβει γνώση των πρωτότυπων πρακτικών των ΔΣ της 5ης και 6ης Απριλίου. Μαζί με το γνήσιο της υπογραφής των 12 μελών που τα υπέγραψαν.

Πρόκειται για ακόμα μια αποκάλυψη που είχαμε κάνει στις 13 Απριλίου. Μέσα στα έγγραφα αυτά φαίνεται ότι δεν υπήρξε καμία ψηφοφορία επί των αρχαιρεσιών. Παρά μόνο πρόταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με την ημερομηνία και τον τόπο των εκλογών.

Παράλληλα, το μέλος της προσωρινής διοίκησης προχώρησε σε ένα αίτημα ακόμα. Συγκεκριμένα ζήτησε τη λίστα με τα σωματεία που κατατέθηκε στην ΓΓΑ και τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Αναφερόμαστε στις εκλογές της 30ης και 31ης Μαϊου.

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει ότι κατατέθηκε λίστα με 512 σωματεία… Άρα δεν άλλαξε και τίποτα. Και κανείς δε μπορεί να καταλάβει γιατί υπήρξε αναβολή.