×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΟΚ: Ολοταχώς προς αναβολή όπως είχε γράψει το Sportime


Μαντώ Καψάλη

ΕΟΚ: Ολοταχώς προς αναβολή όπως είχε γράψει το Sportime


Ολοταχώς προς αναβολή των Εθνικών Πρωταθλημάτων οδεύει η ΕΟΚ, επιβεβαιώνοντας έτσι απόλυτα το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του  Sportime στις 26/10.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν αποκλείεται να το ανακοινώσει η ΕΟΚ την Παρασκευή (30/10) και θα έχει άμεση εφαρμογή. Δηλαδή αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο 30/10 και 1/11 και τουλάχιστον  για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η Ομοσπονδία σκέφτεται σε πρώτη φάση να δώσει μια αναβολή δύο εβδομάδων, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση. Αλλά και με την ελπίδα να πάρουν ανάσα οι ομάδες καθώς τα κρούσματα διαρκώς αυξάνονται.

Όπως είναι γνωστό, στις Εθνικές Κατηγορίες δεν είναι υποχρεωτικό το τεστ COVID στις ομάδες. Με αποτέλεσμα τα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αγώνες να είναι υγειονομικές βόμβες, κάτι που το Sportime είχε επισημάνει από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν κοντά στους 30 αγώνες σε Α2 Ανδρών και Γυναικών αλλά και Β’-Γ’ Εθνική Ανδρών. Ο Φίλιππος Βέροιας, στην Α2 Κατηγορία, έχει δώσει μόλις έναν αγώνα! Τα πράγματα είναι σοβαρά και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Στην ΕΟΚ περιμένουν τις κυβερνητικές αποφάσεις κι ακολούθως θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις. Πάντως με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως ακριβώς σας είχαμε αναφέρει από τις 26/10, η αναβολή των πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών είναι μονόδρομος.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήδη κάποιες Τοπικές Ενώσεις έχουν προχωρήσει σε αναβολή των πρωταθλημάτων τους. Διότι, πολύ απλά, δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά ώστε να προστατευτούν όσοι λαμβάνουν μέρος.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras