Θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν εκλεγεί και πάλι στη θέση του προέδρου στο μεταβατικό Δ.Σ. όπως ορίστηκε από το Πρωτοδικείο.

Και το λέμε αυτό καθώς ο κ.Βασιλακόπουλος έχει την απόλυτη πλειοψηφία ανάμεσα στα μέλη που ορίστηκαν. Καθώς πέρα από τα στελέχη της παλαιάς (δικής του) διοίκησης θα πρέπει να συνυπολογίσουμε κι εκείνα του Άγγελου Παπανικολάου. Δεν είναι μυστικό (και παρά τα όσα λέει δημόσια ο πρόεδρος της ΕΟΚ) ότι ο κ.Παπανικολάου είναι ο «εκλεκτός» του επί σειρά ετών διοικητικού ηγέτη της Ομοσπονδίας.

Οι Αριστείδης Γολέμης, Τάκης Τσαγκρώνης, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Κολοσούσας, Κώστας Παρίσης, Σάββας Λόρτος και Σπύρος Μπακούλας ήταν στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Επί εποχής (μακράς ) Βασιλακόπουλου. Άρα δεδομένα θα τον στηρίξουν.

Το ίδιο ισχύει και για τους κ.κ. Παπανικολάου (υποψήφιος πρόεδρος), Αλεξόπουλο (πρόεδρο ΕΣΚΑ). Που επίσης πρόσκεινται στον κ.Βασιλακόπουλο. Φτάνουμε τις 10 ψήφους υπέρ του νυν προέδρου. Ο οποίος υπολογίζει και σ’ εκείνες των δύο μελών του ΕΣΑΚΕ: Του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και του Σταύρου Δουβή.

Από 10 ως 12 (με πιθανότερες τις 12) οι προτιμήσεις στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Όταν οι «απέναντι» συνολικά φτάνουν στις 9. Οι πέντε είναι με τον Παναγιώτη Φασούλα στον οποίο προστίθενται οι Φάνης Χριστοδούλου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου και Μπάμπης Μαρκάκης. Με τον Βαγγέλη Λιόλιο είναι οι Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος και Νίκος Φιλίππου αλλά και ο Χρήστος Μήλας από τον ΕΣΑΚΕ (άλλωστε είναι εκπρόσωπος του Προμηθέα).

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα παραμείνει στην ηγεσία της ΕΟΚ το αργότερο μέχρι το τέλος Μαϊου όταν και δεν έχει άλλη επιλογή το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα. Καθώς μέχρι τότε θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε εκλογές.