Κανονικά και με όσα είχε προκηρύξει υπερήφανα ο ΕΣΑΚΕ πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι την Τρίτη (15/6) θα πρέπει οι 11 ΚΑΕ να έχουν καταθέσει το σχετικό φάκελο για την αδειοδότηση.

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα της πρόσφατης απόφασης του Δ.Σ. της ΕΟΚ καθώς ο ΕΣΑΚΕ με επιστολή θα ζητήσει εξηγήσεις για τη μη πρόσκληση των μελών του!

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα της πρόσφατης απόφασης του Δ.Σ. της ΕΟΚ καθώς ο ΕΣΑΚΕ με επιστολή θα ζητήσει εξηγήσεις για τη μη πρόσκληση των μελών του!

Ως γνωστόν, ο ΕΣΑΚΕ έχει τρία μέλη στο Δ.Σ. της ΕΟΚ. Τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο που έχει και τη θέση του αντιπροέδρου στην Ομοσπονδία. Καθώς επίσης και δύο μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο (εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού) και τον Σταύρο Δουβή (εκπρόσωπο της ΑΕΚ).

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (23/3) έπεσε στο τραπέζι το θέμα της μη πρόσκλησης των τριών μελών από την ΕΟΚ στο συμβούλιο που έγινε τη Δευτέρα (22/3). Όταν κι αποφασίστηκε να αναβληθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας για τις 23 Μαϊου.

Μάλιστα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για «ομόφωνη απόφαση» κι αυτό προκάλεσε απορίες στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Πως είναι «ομόφωνη» από τη στιγμή που δεν κλήθηκαν ποτέ τα τρία μέλη του ΕΣΑΚΕ που μετέχουν στο ΔΣ της ΕΟΚ; Κι επίσης, το δεύτερο ερώτημα είναι το εξής: «Γιατί δεν κλήθηκαν;».

Επάνω σ’ αυτό το πνεύμα είναι η επιστολή που θα στείλουν στην Ομοσπονδία. Όπου ακόμα θα ζητείται ενημέρωση τόσο για το συμβούλιο της Δευτέρας (22/3) όσο και για την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Μάλιστα το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία (για το αν δηλαδή θα πρέπει να υπάρξει αλληλογραφία με την ΕΟΚ γι’ αυτό το θέμα). Όπου κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να υπάρξει επιστολή από τον ΕΣΑΚΕ. Το αποτέλεσμα ήταν 9-3 κι επάνω σ’ αυτό βασίστηκαν προκειμένου να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Πρόκειται για ένα θέμα που δίνει νέα τροπή στο πολυσυζητημένο θέμα των ημερών. Και σίγουρα αναμένουμε τις εξελίξεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Εχει σημασία πλέον και η απάντηση ή η γενικότερη αντίδραση της ΕΟΚ σχετικά με το θέμα. Μάλιστα ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε να υπάρχει έκτακτο Δ.Σ της ΕΟΚ.