Δεν είχε τύχη η προσφυγή που έκανε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα κι έτσι οι εκλογές στην ΕΟΚ αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου!

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και η παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ» με ανακοίνωσή τους ρίχνουν τα βέλη τους στον Βασιλακόπουλο.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και η παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ» με ανακοίνωσή τους ρίχνουν τα βέλη τους στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «H Ελληνική Ομοσπονδία είναι η μόνη αθλητική ομοσπονδία που δεν έχει κάνει αρχαιρεσίες με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Βασιλακόπουλου της οποίας εμφανίζεστε ως συνεχιστής.

Την 31/3/2021 αναβάλλατε τις εκλογές με αστείες προφάσεις ενώ την 30/5/2021 προκαλέσατε την παρέμβαση της Δημόσιας Αρχής με το τρόπο και το τόπο που αποφασίσατε να διεξάγετε τις τάχα δημοκρατικές εκλογές που ευαγγελίζεσθε.

Σταματήστε λοιπόν τα διαδικαστικά παιχνίδια τα οποία ο κόσμος του μπάσκετ κουράστηκε να παρακολουθεί και μην στέλνετε επιστολές δήθεν πολιτικού πολιτισμού κάνοντας υποδείξεις σε ανθρώπους που υπηρετούμε και αγαπάμε αποδεδειγμένα το άθλημα επί δεκαετίες.

Μονή λύση η διεξαγωγή νόμιμων εκλογών. Μόνο έτσι θα τερματιστεί η νοσηρή αυτή περίοδος για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η επί δεκαετίες διοίκηση της Ομοσπονδίας και εσείς προσωπικά ως συνεχιστής της.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πιτίνο μας σέβεται. Εμείς τον σεβόμαστε;

Ολυμπιακός: Επένδυση με Τάισον Κάρτερ