Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και η πρωτοβουλία που ηγείται «Πρώτα το Μπάσκετ» ενόψει των εκλογών, τόνισαν σε ανακοίνωσή τους ότι το ΔΣ (για την συγκρότηση σε σώμα) της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ πρέπει να έχει ως προτεραιότητα  την λήψη απόφασης για το άνοιγμα των Ακαδημιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε...

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και η πρωτοβουλία που ηγείται «Πρώτα το Μπάσκετ» ενόψει των εκλογών, τόνισαν σε ανακοίνωσή τους ότι το ΔΣ (για την συγκρότηση σε σώμα) της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ πρέπει να έχει ως προτεραιότητα  την λήψη απόφασης για το άνοιγμα των Ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φασούλας αναφέρει:

«Η πρωτοβουλία «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ» ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας 5 Απριλίου για την ανάδειξη της συγκρότησης σε σώμα προσωρινού ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θεωρεί ως προτεραιότητα τη λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς την Πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων, σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Η διαφαινόμενη απόφαση επαναλειτουργίας των σχολείων με χρήση υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη χρήση των rapid test, δε μπορεί πλέον να μην εφαρμόζεται αντίστοιχα σε συνειδητοποιημένες και πειθαρχημένες κοινωνικές ομάδες όπως οι Ακαδημίες των αθλητικών σωματείων.

Η πρωτοβουλία μας, σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την απόφαση της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται περί διενέργειας αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας και της διαχείρισης των τρεχουσών και επειγουσών υποθέσεων.

Με εκτίμηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

Υποψήφιος Πρόεδρος για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Τα Μέλη της πρωτοβουλίας «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»