×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

FIBA: «Καμπάνα» 200 χιλιάδες και τιμωρία στην Εθνική!


Νίκος Μπουρλάκης

FIBA: «Καμπάνα» 200 χιλιάδες και τιμωρία στην Εθνική!


Ήμασταν οι πρώτοι (ίσως και οι μόνοι) που αναδεικνύουμε το τόσο σοβαρό ζήτημα με την προειδοποιητική επιστολή της FIBA προς την ΕΟΚ. Το κακό είναι ότι κάποιες ομάδες δεν την παίρνουν στα σοβαρά (όπως π.χ. ο Απόλλωνας).

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν την πήρε στα σοβαρά ούτε η Ομοσπονδία με αποτέλεσμα να «σκάσει» το πρώτο άσχημο μαντάτο: Η FIBA έστειλε… φιρμάνι στην ΕΟΚ ότι τιμωρείται με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ, επειδή παρά το ban που υπάρχει για οφειλές στον Άλεξ Άκερ, εν τούτοις επέτρεψε στον Απόλλωνα Πάτρας να κάνει μεταγραφές!

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι παλαιότερα η Ομοσπονδία έκανε τα… στραβά μάτια στις ομάδες που είχαν απαγόρευση μεταγραφών. Κι επέτρεπε τις εσωτερικές μεταγραφές, δηλαδή όσων παικτών αγωνίζονταν στην Ελλάδα την προηγούμενη περίοδο και η «ελευθέρας» τους βρισκόταν στη χώρα μας.

Η FIBA πριν από λίγο καιρό ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι αυτό… τέλος! Κι ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ερχόταν πρόστιμο!

Ο Απόλλωνας Πάτρας με τον ισχυρισμό ότι είναι… άλλη εταιρεία και δεν έχει σχέση με την ΚΑΕ όταν αγωνιζόταν εκεί ο Άκερ (2017-2018) όχι απλώς δεν πληρώνει. Αλλά αρνείται να μπει σε διαδικασία διαλόγου με την FIBA και την πλευρά του παίκτη. Παρά τις προειδοποιήσεις και με τις πλάτες της Ομοσπονδίας, ο Απόλλωνας προχώρησε σε μεταγραφές.

Ο Άρης το χειρίζεται ώριμα…

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι ο Άρης, που έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα με τα ban έχει μπει σε διαδικασία διαλόγου με την FIBA. Προσπαθούν οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν συμβιβαστική λύση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε καλό δρόμο. Και έχουν πολλές πιθανότητες να τους «ανοίξει» η FIBA τις μεταγραφές.

Στον Απόλλωνα παραμένουν αδιάλλακτοι. Κι αυτό, πλέον δεν τους βγαίνει σε καλό.

Κάπως έτσι έφτασε στην Ομοσπονδία το πρόστιμο των 20 χιλιάδων ευρώ επειδή επέτρεψε στην ομάδα της Πάτρας, παρά το απαγορευτικό να κάνει μεταγραφές. Όμως, πιστέψτε μας αυτό το πρόστιμο δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να τύχει. Ακολουθούν πολύ πιο άσχημες επιπτώσεις.

Έρχεται πρόστιμο 200 χιλιάδων στην Ομοσπονδία

Η πρώτη έχει να κάνει με το ότι στην ΕΟΚ θα επιβληθεί πρόστιμο ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΟΥ BAN που έχει ο Απόλλωνας για την υπόθεση Άκερ. Το ποσό της οφειλής μαζί με τα δικαστικά έξοδα και τους τόκους πλησιάζει τις 200 χιλιάδες.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα