×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κακιούζης: Παρέμεινε στον πάγκο του Παραλιμνίου


Μαντώ Καψάλη

Κακιούζης: Παρέμεινε στον πάγκο του Παραλιμνίου


Η διοίκηση του Παραλιμνίου ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με την εξαιρετική δουλειά που έκανε φέτος στην ομάδα ο Μιχάλης Κακιούζης. Οι άνθρωποι του κυπριακού συλλόγου ήθελαν να κρατήσουν τον παλαίμαχο διεθνή παίκτη και νυν προπονητή στο τιμόνι και η επιθυμία τους έγινε πράξη.

Η διοίκηση του Παραλιμνίου τα βρήκε σε όλα με τον παλαίμαχο παίκτη και ο Μιχάλη Κακιούζης θα παραμείνει στο τιμόνι της κυπριακής ομάδας και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Ενωση Νέων Παραλιμνίου ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ο coach Κακιούζης θα ηγηθεί και φέτος του τεχνικού team της ομάδας.

Οι Κύπριοι τόνιζαν επίσης ότι ο πήχης ανεβαίνει και στόχος είναι μια καλή πορεία κοιτάζοντας προς τα υψηλά δώματα της βαθμολογίας, ενώ ευχήθηκαν καλές επίτυχίες στον προπονητή της ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παραλιμνίου ανέφερε:

«H Remedica ENΠ Καλαθόσφαιρα ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με τον προπονητή Μιχάλη Κακιούζη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν ο coach Kακιούζης όπως αρέσκεται να τον προσφωνούν, με το ίδιο πάθος, τη βαθιά γνώση για το άθλημα και τη δυναμική προσωπικότητα του, θα ηγηθεί και φέτος του τεχνικού team.

Ο πήχης ανεβαίνει και στόχος είναι μια καλή πορεία κοιτάζοντας προς τα υψηλά δώματα της βαθμολογίας! “Citius, Altius, Fortius” καλές επιτυχίες ευχόμαστε στον coach Κακιούζη και στην ομάδα μας».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras