×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κοκκάλας: «Γέμισα ένα τετράδιο με νέες ιδέες»


Sportime Team

Κοκκάλας: «Γέμισα ένα τετράδιο με νέες ιδέες»


Κάθε χρόνο δεν διστάζει να κάνει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να δίνει το παρών στα Σεμινάρια του ΣΕΠΚ επιζητώντας να διευρύνει τις γνώσεις και τους προπονητικούς του ορίζοντες. Ο κόουτς Λευτέρης Κοκκάλας άφησε για… λίγο το Ναύπλιο για να βρεθεί στην Αγία Παρασκευή και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης, ενώ μίλησε και για την προσπάθεια που κάνει με τον ΑΠΟ Μέθανα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τις εντυπώσεις του από το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης

«Αναμφίβολα έγινε ένα Σεμινάριο πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν αφορά μόνο το ασκησιολόγιο αλλά και την μεγάλη μεταδοτικότητα που έχουν οι ομιλητές. Έμεινα εντυπωσιασμένος και γέμισα ένα τετράδιο με καινούριες ιδέες. Όχι μόνο με ασκήσεις αλλά με πολλές ιδέες που αποτελούν “τροφή” για σκέψη.

Προσωπικά και με αφορμή αυτή τη συνέντευξη θα ήθελα να πω και ένα ευχαριστώ στον Σύνδεσμό μας, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο στην κατεύθυνση της επιμόρφωσης και της στήριξης των προπονητών».

Για τον Ganon Baker και αυτό που κέρδισε ακούγοντας τον

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο ενθουσιασμός που έβγαζε σε κάθε κίνηση του και σε κάθε κουβέντα του. Είναι κάτι που εμάς στην Ευρώπη δεν μας βγαίνει τόσο έντονα. Η προσέγγιση του, ότι μπορείς να αλλάξεις τη ζωή ενός παίκτη ανεξάρτητα αν στο τέλος καταφέρει να γίνει μπασκετμπολίστας, νομίζω ότι είναι κάτι που βοηθάει όλους μας να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και πιο συνειδητοποιημένους για τα μηνύματα που πρέπει να επικοινωνούμε καθημερινά στα παιδιά μας».

Για τη νέα σεζόν που τον βρίσκει στον ΑΠΟ Μέθανα και τους στόχους που έχει

«Πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται στο χτίσιμο της και δημιουργείται από τη βάση. Η διοίκηση αποτελείται από μία καταπληκτική ομάδα και σύνολο ανθρώπων, καθώς η οικογένεια Παπαϊωάννου (Στάθης, Βασίλης κι Ευαγγελία) είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε βήμα! Ό,τι ζητήσουμε υπάρχει, καθώς μας παρέχουν τα πάντα για να κάνουμε το έργο μας όπως πρέπει. Για εμένα είναι τιμητικό να βρίσκομαι σε μία ομάδα με τόσο μπασκετική διοίκηση, όπου η προσφορά τους είναι ανιδιοτελής. Αγωνιστικά θέλουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει γι αυτό και στόχος είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία μέσα από την συστηματική δουλειά και την βελτίωση».Τελευταία Νέα