Λιόλιος: Με υπογραφή 220 σωματείων πρόεδρος ο Νίκος Φιλίππου!

Λιόλιος: Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος έκανε την έκπληξη και την ανατροπή όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα και το sportime προτείνοντας για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ τον Νίκο Φιλίππου.

Ο Φιλίππου μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 1987, βρίσκεται χρόνια στην ομοσπονδία πλάι του Κώστα Βασιλακόπουλου κοντά στις Εθνικές Ομάδες. ο Φιλίππου είναι ένας άνθρωπος που είναι στενός φίλος και του άλλου υποψήφιου Παναγιώτη Φασούλα και έτσι ο Λιόλιο πρότεινε έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής δείχνοντας ότι έχει πολλά σχέδια και πλάνα για το ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Λιόλιος παρουσιάστηκε στο πρωτοδικείο έχοντας στο πλάι του είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς εκφράζει ουσιαστικά το 40 τοις εκατό του εκλογικού σώματος 250 σωματεία.

Διαβάστε επίσης:

Άλλες τρεις ομάδες διαψεύδουν την ΕΟΚ

Φοβερά πράγματα γίνονται στην ΕΟΚ. Οι σύλλογοι Ίκαροι Τρικάλων και Π.Σ. Τρικάλων αλλά και ο Τρίτωνας με ανακοίνωσή τους υπογράμμισαν ότι ουδέποτε εξουσιοδότησαν τον  πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε στο Πρωτοδικείου καταθέτοντας αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης τη νυν διοίκηση της ΕΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου των Ικάρων Τρικάλων Κωνσταντίνου Σκρέτα:

«Έχοντας μια διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ 30 χρόνων και έχοντας προσφέρει ως παράγοντας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, ανακοινώνω ότι ποτέ δεν εξουσιοδότησα οποιονδήποτε για διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

ΥΓ Το παρόν κείμενο δημοσιεύεται για να μην υπάρχουν φήμες για δήθεν συμμετοχή του σωματείου μας σε κατάθεση εγγράφου σε δικαστήριο των Αθηνών για διορισμό της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Κώστας Σκρέτας»

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση του Π.Σ. Τρικάλων:

«Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και ούτε προέβη σε σχετική εντολή και εξουσιοδότηση προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης , την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογος μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΚΟΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ»