Λιόλιος: Στήριξη από την Ακαδημία Καλύμνου


Κώστας Παπαδόπουλος

Λιόλιος: Στήριξη από την Ακαδημία Καλύμνου


Ο Βαγγέλης Λιόλιος πήρε τη στήριξη από την Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης στην Κάλυμνο ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ που θα διεξαχθούν στο τέλος Μαρτίου.

Μπορείτε ΕΔΩ να θυμηθείτε την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος στο Sportime. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας ν’ ανοίξουμε ένα debate ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία της ΕΟΚ έχουμε απευθυνθεί σε όλους.

Η ανάρτηση του σωματείου στο Facebook, σχετικά με τη στήριξη στον Πατρινό παράγοντα αναφέρει τα εξής:

«Η «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξή της στον κ. Βαγγέλη Λιόλιο στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της ΕΟΚ.

Το πλάνο, το σχέδιο και το όραμα που έχει παρουσιάσει, καθώς και η αγάπη και η παρουσία του στον χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκαν αρκετά για να τον θεωρήσουμε ως την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην χώρα μας.

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, θεωρούμε πως έφτασε πλέον η ώρα να γίνει ένα γενναίο βήμα εξέλιξης του αγαπημένου μας αθλήματος».

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές της Ομοσπονδίας τόσο θα εντείνουν τις προσπάθειές τους οι υποψήφιοι για να αποσπάσουν περισσότερα σωματεία με το μέρος τους.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news