×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαζί Γιάννης Σγουρός και Ρένα Δούρου -Νομιμοποιείται η υποψηφιότητα Σγουρού για τις εκλογές της ΕΟΚ


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Μαζί Γιάννης Σγουρός και Ρένα Δούρου -Νομιμοποιείται η υποψηφιότητα Σγουρού για τις εκλογές της ΕΟΚ


Τους έχουμε συνηθίσει σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός είχαν διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, με την πρώτη να κερδίζει και να λαμβάνει τον τίτλο της περιφέρειας Αττικής.

Μόνο που πλέον οι δυο τους βρίσκονται πλάι πλάι. Που συμβαίνει αυτό;

Στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος τους ανέδειξε σε επίτιμα μέλη του για την εμπλοκή τους στην κατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Σοφία Μπεφόν»

Με αυτήν την εξέλιξη άνοιξε ο δρόμος και για την νομιμοποίηση της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού για την προεδρία της ΕΟΚ.

Με έναν τεράστιο αστερίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Σγουρός: Δυναμική επάνοδος με πρόταση στήριξης ύψους 10 εκ. ευρώ

Ο Σγουρός έχει συνδέσει ιστορικά το όνομά του με τον Μίλωνα, ομάδα με την οποία το Παλαιό Φάληρο έχει διαχρονικά τις χειρότερες των σχέσεων!

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου:

«ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ, πρώην περιφερειαρχών Αττικής, ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Δ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Π.Φ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΫ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟΠΦ».


Τελευταία Νέα