Φοβερά και τρομερά πράγματα συνέβησαν την Τετάρτη (30/5) με το μενού να περιλαμβάνει καταγγελίες, μηνύσεις, αυτόφωρη διαδικασία, αιχμηρά και δηλητηριώδη “τιτιβίσματα” στα social media αλλά και μια γενικότερη αντίληψη ότι για πρώτη φορά η κυριαρχία της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ αμφισβητούνται τόσο έντονα. Οσα συνέβησαν συνδυαστικά με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έγιναν τόσο γρήγορα...

Φοβερά και τρομερά πράγματα συνέβησαν την Τετάρτη (30/5) με το μενού να περιλαμβάνει καταγγελίες, μηνύσεις, αυτόφωρη διαδικασία, αιχμηρά και δηλητηριώδη “τιτιβίσματα” στα social media αλλά και μια γενικότερη αντίληψη ότι για πρώτη φορά η κυριαρχία της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ αμφισβητούνται τόσο έντονα.

Οσα συνέβησαν συνδυαστικά με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έγιναν τόσο γρήγορα αλλά παρόλ’ αυτά μεταδόθηκαν στο εξωτερικό καθώς ασχολήθηκε με το θέμα και η ισπανική ιστοσελίδα el mundo deportivo.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Την Τετάρτη (30/5) και πριν την έναρξη της διαδικασίας κλήρωσης των διαιτητών για την σειρά των τελικών αλλά και της 3ης θέσης, οι Σπύρος Γκόντας (φωτό) και Γιάννης Φούφης, δήλωσαν παρουσία- μαζί με τον δικηγόρο τους κ.Μαύρο- και ρώτησαν αν τα ονόματά τους θα συμπεριληφθούν στην διαδικασία.

Οταν έλαβαν αρνητική απάντηση και ζήτησαν διευκρινίσεις ο Στέλιος Συμεωνίδης τόνισε “έτσι έκρινε η ΚΕΔ”. Οι δύο διαιτητές επανέλαβαν ότι με βάση πρόσφατη απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα ονόματά τους στην διαδικασία.

Ακολούθως κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ όπου υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος των κ.κ. Συμεωνίδη, Παπαδόπουλου, Ταβουλαρέα και Κορομηλά αλλά και του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Μάλιστα ενεργοποιήθηκε άμεσα η διαδικασία αυτοφώρου με αποτέλεσμα ο Στέλιος Συμεωνίδης να κρατηθεί στο ΑΤ ΟΑΚΑ. Ο κ.Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να κρατηθεί επειδή είναι νομικός ενώ οι Ταβουλαρέας- Κορομηλάς δεν ήταν παρόντες.

Το… απίστευτο έγινε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ο οποίος αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (που βρίσκονται πάνω από το ΑΤ του ΟΑΚΑ) χωρίς να τον σταματήσει κανείς. Αποτέλεσμα; Οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης μήνυσαν τον Διευθυντή του ΑΤ ΟΑΚΑ επειδή δεν… κράτησε τον πρόεδρο της ΕΟΚ που αποχώρησε ανενόχλητος αν και υπήρχε αυτόφωρη διαδικασία!

Τίποτα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Στέλιος Συμεωνίδης μήνυσε τους δύο διαιτητές για εξύβριση και απειλή με αποτέλεσμα να κρατούνται και οι τρεις σε ένα δωμάτιο στο ΑΤ ΟΑΚΑ!

Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισαν να μην αλληλομηνυθούν και αποχώρησαν από το Αστυνομικό Τμήμα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (30/5).

Ομολογουμένως πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, είναι η πρώτη φορά που ξεσπά τέτοιος ντόρος αλλά κι αμφισβητείται τόσο έντονα η υπάρχουσα κατάσταση στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ. Οι προαναφερόμενοι διαιτητές δείχνουν αποφασισμένοι να το φτάσουν ως το τέλος ενώ η άλλη πλευρά πιθανολογείται ότι θα σκληρύνει την στάση της διαγράφοντας από τις λίστες τους κ.κ. Γκόντα και Φούφη.

Για να δούμε που θα καταλήξουμε!

https://twitter.com/spigko/status/1001841232497250304

http://www.sportime.gr/bloggers/cobra/61641/kafedes-koymparoi-kai-aderfia-diaitites/

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο