Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή δόθηκεσχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος κατά την παρουσία του στο Δ.Σ της ΕΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Λιόλιος, σύμφωνα με την καταγγελία του Άγγελου Παπανικολάου, έκανε… ντου στα γραφεία της ΕΟΚ στη διάρκεια του Δ.Σ. Και μάλιστα καταγγέλεται ότι συμπεριφέρθηκε απρεπώς σε μέλη του Δ.Σ αλλά και σε υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.

Αυτή είναι η μια άποψη. Διότι υπάρχει και η αντίθετη που επιβεβαιώνει την παρουσία του Βαγγέλη Λιόλιου στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας. Αλλά όχι και ότι η συμπεριφορά του ήταν απρεπής.

Όπως έγινε γνωστό, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να καταθέσει την επιστολή που αποκάλυψε το Sportime. Και μέσω της οποίας ζητά διασφάλιση της τέλεσης των εκλογών το αργότερο στις 31 Μαϊου. Με πολύ σοβαρά και καίρια ερωτήματα.

Ως γνωστόν η πλευρά του κ.Λιόλιου «Δώσε Πάσα» είχε θέσει θέμα ταμειακής διαχείρισης στην Ομοσπονδία. Εδώ και καιρό. Και μάλιστα αυτό υπήρξε σημείο τριβής με τον κ.Βασιλακόπουλο.

Η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου από την πλευρά της υποστηρίζει ότι κατά την είσοδο του υποψηφίου προέδρου στο Δ.Σ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε φραστική επίθεση στα μέλη του «Δώσε Πάσα». Τα οποία συμμετέχουν στο προσωρινό Δ.Σ.

Παράλληλα ο Αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο, Αριστείδης Γολέμης, απευθύνθηκε στον κ.Λιόλιο. Οι άνθρωποι του Πατρινού παράγοντα κάνουν λόγο για «λάσπη άνευ προηγουμένου» από την πλευρά του κ.Γολέμη προς τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ.. Και βεβαιώνουν ότι ο Αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης ήταν εκείνος που άρχισε την ένταση στην οποία ο Βαγγέλης Λιόλιος δε συμμετείχε.