Ο Βαγγέλης Λιόλιος έβαλε υπογραφή στον απόλυτο θρίαμβό του και στα αποτελέσματα για την ανάδειξη του τακτικού εκπροσώπου της ΕΟΚ στην ΕΟΕ όπου επικράτησε με άνεση.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν το είπε απλά, αλλά το έκανε πράξη και στις 14:00 της Τετάρτης (1/9) θα έχει συνάντηση με τον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά για την αλλαγή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου στις Ακαδημίες!

Δείχνοντας αμεσότητα κι αποφασιστικότητα, ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έμεινε μόνο στα λόγια και στην ανακοίνωση αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησε σε πράξεις!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έμεινε αμέτοχος εμπρός στην απαράδεκτη κατάσταση που χτυπά ανελέητα τις Ακαδημίες και με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί το μπάσκετ σε μαρασμό! Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, θα έχει συνάντηση στις 14:00 της Τετάρτης (1/9) με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου στις Ακαδημίες.

Η κίνηση αυτή, αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για τον κ.Λιόλιο. Που αποφεύγει να αναλώνεται σε ανούσιες ανακοινώσεις ή δηλώσεις αλλά προχωρά σε πράξεις. Και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια! Το μπάσκετ πρέπει να ζήσει. Κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με ανακοινώσεις.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το Sportime είχε θίξει το συγκεκριμένο ζήτημα. Και είχε καυτηριάσει την Κυβέρνηση που με τις αποφάσεις της ουσιαστικά ΔΙΩΧΝΕΙ τα παιδιά από τον αθλητισμό. Κι επί της ουσίας, πιέζει να εμβολιαστούν.

Τι ισχύει με βάση την ΚΥΑ;

Αθλητές ως 11 ετών: Δύο self test την εβδομάδα

Αθλητές από 12 ως 15 ετών: Ένα rapid test και ένα self test την εβδομάδα

Αθλητές 16 ετών και άνω: Δύο rapid test την εβδομάδα

(Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ)

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν όλες οι οικογένειες τη δυνατότητα να ξοδεύουν 110-120 ευρώ minimum μηνιαίως από τον προϋπολογισμό τους για το μπάσκετ ή το βόλεϊ.

Ο μόνος και πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο οποίος μέσω ανακοίνωσης πήρε πρωτοβουλία για την αλλαγή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου καλώντας μάλιστα όποιον θέλει να συμπορευτούν.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες έκλεισε ραντεβού με τον Γιώργο Μαυρωτά!

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων καθώς και του ΔΣ της ΕΟΚ (στις 15:00). Καθώς θα πρέπει να αποφασίσουν για τη διενέργεια εκλογών στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το μπάσκετ δε μπορεί να περιμένει. Κι αυτό φάνηκε από την ενέργεια του Βαγγέλη Λιόλιου