ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βαγγελης Λιόλιος παίρνει πρωτοβουλία για τη διάσωση των ακαδημιών

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ζητά την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου προκειμένου να μην οδηγηθούν σε μαρασμό οι ακαδημίες μπάσκετ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος έβαλε υπογραφή στον απόλυτο θρίαμβό του και στα αποτελέσματα για την ανάδειξη του τακτικού εκπροσώπου της ΕΟΚ στην ΕΟΕ όπου επικράτησε με άνεση.

Ο πρώτος και ο μόνος που αντέδρασε στην ΚΥΑ για τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Μέσω ανακοίνωσης ο Βαγγέλης Λιόλιος αναλαμβάνει πρωτοβουλία ώστε να αλλάξει η ΚΥΑ και να παραμείνουν ανοικτές και οικονομικά βιώσιμες οι ακαδημίες των ερασιτεχνικών σωματείων.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη νέα ΚΥΑ επιβαρύνεται οικονομικά η οικογένεια του νεαρού αθλούμενου. «Δε μπορώ να παρακολουθώ αμέτοχος τη διάλυση» είπε ο κ.Λιόλιος. Που έριξε και «καρφιά» στην προσωρινή διοίκηση αλλά και στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον περίγυρό του.

Μάλιστα κάλεσε σε συνεργασία για το θέμα αυτό τους άλλους δύο υποψηφίους προέδρους. Που ακόμα δεν έχουν πει κουβεντα για το θέμα

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Λιόλιου αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου από τη Γ.Γ.Α., δυστυχώς δημιουργείται ένα πλαίσιο λειτουργίας που ουσιαστικά «απαγορεύει» στα Σωματεία να έχουν ακαδημίες και αναπτυξιακά τμήματα, οδηγώντας νομοτελειακά το μπάσκετ σε μαρασμό.

Η προσωρινή διοίκηση του κυρίου Βασιλακόπουλου και οι συν αυτώ, για μια ακόμη φορά, περί άλλων τυρβάζουν και δεν ασχολούνται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών Σωματείων.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ, δεν μπορώ να παρακολουθώ αμέτοχος τη διάλυση του μπάσκετ.

Ξεκαθαρίζω πως σκοπεύω να αναλάβω άμεσα πρωτοβουλία με κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων προς τη Γ.Γ.Α., ώστε να παραμείνουν ανοικτές και οικονομικά βιώσιμες οι ακαδημίες των ερασιτεχνικών Σωματείων.

Θλίβομαι που για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της διοικητικής ανικανότητας της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ και ζητώ άμεσα συνάντηση με τη Γ.Γ.Α., για να ορίσουμε από κοινού το τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων όσον αφορά το μπάσκετ.

Εξυπακούεται όποιος άλλος συνυποψήφιος Πρόεδρος θέλει να είναι παρών στη συνάντηση αυτή και να συμβάλει με συγκεκριμένες προτάσεις για την άμεση επίλυση του ζωτικού αυτού προβλήματος, θα χαρώ να θέσουμε από κοινού τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας στη ΓΓΑ.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Λιόλιος

Δημοφιλή
Τελευταία
Το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση σπρώχνει αθλητές παιδικού- εφηβικού για εμβολιασμό πιέζοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ